Julia är i behov av en promenad med Frida idag. Men tyvärr han jag inte med henne.
Var ute och körde bil istället. Hyfsat bra terapi x)
 Gick bra, eller hyfsat bra. Backade runt hörn idag och det gick sådär. Får lära mig det ordentligt med NB istället.
Nu ska jag gå och baka med Sigge. Får se om jag smakar sen också. Försöker att skära ner på sötsaker men det går ju sådär. Kan ju säga att Frida och Sara kommer hit i morgon och det betyder ju oftast sötsaker! haha.
Nåja, får ju se hur det blir.



Tjingeling!
I dag så hade Jocke uppkörning med skorten. Den var senare än vi trott så hade hunnit fara och dansa i dag. Men så blev det inte. Nåja, om de börjar med de sen får jag väl hoppa in då istället haha.
Nu sitter vi och väntar på att mamma ska komma och hämta Lucas, som ligger ute och sussar i vagnen första gången på typ 2 veckor.
När hon kommer hit blir det att vi far iväg med skotern. Kuligt kuligt, milt och härligt ute men dock snöar det. Nu när jag kikade ut ser jag att solen försöker tränga sig igenom det tjocka molntäcket. Hoppas den lyckas hihi. Då blir det soligt och fint.
I går var jag som sagt och lyssnade på när b.la. Fejr hade spelning. Mycket roligt. Sen bar det av mot frippes efter att vi väntat mycket länge på att Jocke och Rappe skulle bli klara med städningen. Hände inte mycket alls på frippes och plötsligt stod bussen ute och väntade på alla. Åkte till svanstein och la mig ganska direkt efter jag kom hem.

Nu ska vi börja klä oss och vara på toa och sånt innan vi far.

Tjingeling!
Efter allt tjorv som varit under dagen så kom Vivi och hämtade Lucas. Visste inte om att hon skulle ta honom och helt plötsligt var hon här och hämtade Lucas, som just låg och sov så skönt uppe i kokongen.
Det betyder alltså att jag ska iväg nu med 6 bussen. Kvart över 6 har den tid här så ska börja röra mig ut. Hoppas det inte är svin kallt nu.

Tjingeling!
Hojja, massa tjorv om kvällen känns det som. Först ska inte Jocke och dom spela ikväll, men nu ska de spela ändå. Och eftersom det var sagt igår att det inte blev nån spelning för dom så hörde han inte med Vivi om hon kan ta Lucas så jag kan åka och kolla. Så nu är inte det ännu fixat, och han får ju inte tag på henne. Blir så irriterad. Nå ska i alla fall inte med halv 4 bussen och tror jag skippar dansen hur som helst. Åker nog med 6 bussen om jag åker. Är inte alls på humör för dansen idag. Usch nej, hatar när det tjorvar så här. Ville ju ut och käka med Erika idag, men har inte pengar till det just nu.
På tal om Erika så saknar jag Erika Ooooo. Längesen jag var med henne. Får säkert träffa henne om jag nu far ikväll. Känns inte så kul att vara ensam hemma med Lucas ikäll heller. Sen är han ju inget vidare sällskap då han går och lägger sig kring 8 haha.
Nå ska ringa Jocke sen igen och så ser vi hur det blir med allt. Blä blä blä känner jag bara just nu.
Nå de löser sig nog på ett eller annat vis :)

Tjingeling!
Idag är det fredag. Skönt det, nu får man lite extra tid med Joakim. Längtar.
Kallt ute idag -29 tror jag mamma sa, brr! Blir att vara inne hela långa dagen. Tycker det är dags att få lite mildare väder här nu. Det har varit minst -19 varje dag sen slutet av förra veckan. Jag vill ju kunna vara ute och promenera med vagnen, busa i snön med Jocke och massa sånt. Hoppas det är mildare nästa vecka i alla fall då jag bokat in utflykt med Ingela, Ida och Lucas nu när de har lov nästa vecka!

Igår var jag och klippte håret. Tunnade av det så mycket som möjligt och sen blev det mer jämnlångt överallt. Förut hade jag ju kortare bak än fram eftersom jag hade page förra våren. Och nu har vi jämnat till det. Hela håret känns mycket kortare nu fast det inte är så jätte stor skillnad. Men snart är det lika långt som innan jag klippte av det. hihi. Riktigt skönt att ha tunnt hår nu, eller ja, tunnare i alla fall haha.
Har dock ingen bild på den nya frisyren. Blev inte av att fota igår när jag kom hem, och nu efter natten ser det inte så smickrande ut då det står upp vid min virvel och så. Nåja, kommer bilder på det så senare säkert.

Jag sitter här i Villes rum och fryser om mina fötter. Ska vara duktig och dammtorka och sen bädda Villes och min säng, diska och sådant. Ska försöka göra bort det så fort som möjligt. Kanske så jag blir klar typ kvart över 12? Diska gör jag nog senare när Sigge är hemma så han kan lyssna om Lucas vaknar. Har som svårt att höra det när jag diskar då vattenkokaren är igång och sånt.

Nej nu ska jag börja!

Tjingeling!

"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland."


Tisdag idag vilket betyder skola. Lucas ska med till Ötå idag också.
Har inte hunnit göra så mycket denna morgon känner jag. Har mest myst med sötnosen.
Nu ligger han uppe i kokongen och sover. Ska väcka honom så sent som möjligt innan bussen går.
Nu ska jag äta tidig lunch!

   

T-shirten jag köpte i helgen.

Tjingeling!

Sov över i svn till i dag. Vilket var bra för jag tycker att det är jätte jobbigt att inte sova i svn över helgen haha. Är så van att sova där.
Åkte hem med Stig och Jocke, så var hemma 07.45. Lucas vaknade 06.50 idag. Helt okej då han somnat vid 8 igår kväll. Fast natten har varit jobbig. Han vaknade vid 2, halv 3, 3, vid 4 och halv 5. Sen så tio i 7 då.
Sov i mamma och pappas säng 1 ½ timma när Lucas sov i kokongen.

Idag kommer Erika hit! Får se om vi ska boka en resa idag eller om vi väntar med det.

Helgen var bra, och tycker vi ska göra det igen snart. Ska ta bilder av Malin och ladda upp sen.

Nu plocka i rummet -.-

Tjingeling!!
En trött Julia som sitter framför datorn i pyjamas och allt.
Har gått mycket pengar här kan jag säga. Vet inte exakt hur mycket men mycket pengar är det.
Har köpt present åt Sigge. Skjorta och body till Lucas. Kavaj, t-shirt och trosor åt mig. Mycket nöjd med köpen.
Hoh, orkar inte uppdatera nå mycket för tangenterna på datorn är svin sega så fingrarna dör typ. Haha.

Tjingeling!
Vaknade före halv 10 i dag. Somnade även först igår :)
Vi var hemma före halv 1 igår. Tog taxi hem och det kostade bara 6 kr mer än bussen. Så värt det.
Nu sitter jag här med hicka.
Kvällen igår var väl si sådär igår. Men sen livade Hannes upp stämingen.
Kvällen var också en nykter kväll (Y)
På väg till stan nu. Ska klä på mig så går vi.

Tjingeling!

Hos Ingela. Sanna, Malin, Ingela, Ida och jag här nu. Ikväll ska vi iväg på fest, om närmare 45 minuter. Ska bli kul! Tjejerna fixar sig, jag väntar på att Sanna ska fixa min shorta och hår. Det blir bra (Y)
I morgon ev stan vilket också blir nice. Hör av mig nångång igen sen.

Tjingeling!

Hej hopp!

I dag är det torsdag och det betyder en sväng till skolan för lite biologi för min del. Vi gjorde en lab som vi sedan ska skriva lab rapport på. Har börjat skriva på den men ska göra resten med Frida, typ höra hur det egentligen var + att hon har vår hypotes i sitt häfte. Känns bra i alla fall att få göra bort den i dag, samtidigt smartare att göra den direkt då den är färsk i minnet också.
Vi fick även tillbaka provet i dag. Kan ju säga att jag klarade mig. Men vi diskuterade med Gunilla att det är så tråkigt område och därför svårare att lära sig om. Så hon förstod resultatet. Får ju hoppas att lab rapporten får bättre betyg! I kemi förra året var det i alla fall så att proven var sådär medan inlämnings uppgifter var mer min grej.

Före lektionen var jag ute och körde med Nils-Bertil första gången och jag tyckte att allt gick bra. Bokade nästa tid på torsdag före biologin. Då har jag nått att göra medan jag väntar på att lektionen ska börja. Dåligt är ju bara att han oftast är i pajala på tisdagar som för mig hade varit en dag som skulle passa utmärkt för en lektion. Aja, får ta när det finns möjlighet bara. Är lite sugen på att läsa lite teori så ska nog kila iväg och göra det nu..

Tjingeling!



Jocke hängde upp Lucas leksak i skåps dörren. Så försökte han alltid
få den gula bollen i munnen som ni ser :p







När den hamnade bakom honom letade han på golvet efter den x)

Men sen tog Jocke fram den igen så han fick fortsätta leka :)

Idag åkte jag, Jocke och Lucas hem med 8 bussen från svanstein. Eller ja, Jocke åkte ju då till skolan.Det var hela -26.8 när vi gick ut så det var bara att vira in lillen i en stooor varm filt.

När jag kom hem åt jag en efterlängtad semla till frukost. Nyttigt? nej, gott? Oja!
Lucas fick sin frukost välling nu så nu är vi mätta och belåtna, men gissar att jag blir hungrig snart då semla inte är så mättande så ska trycka in mig lite riktig frukost snart.

Eftersom det är så kallt ute idag betyder det att Lucas får sova inne i kokongen hela dagen. Funkar ju det också. Vet inte sen vad som jag ska hitta på idag. Kanske läsa lite teori om jag orkar. Ska dessutomringa och boka tid med Nisse-Bärra idag! Det går frammåt nu. Känns bra.

Nej nu börjar sötisen längta efter en liten tupplur. Hörs senare!

Tjingeling!
Idag är det fettisdag och vi har semla hemma. Är dock i svanstein över natten så får semla först i morgon om inte det skulle råka finnas några här. Nog skulle det ha varit gott med semla nu.

Idag har jag varit på biologi, väntade att få tillbaka provet men hon hade inte hunnit rätta de ännu. Proven får vi på torsdag istället.
Innan jag och Lucas begav oss iväg så passade jag på att fota lilla sötnosen i sina fina kläder som han fått av familjen Lehto. Ska lägga upp lite bilder här snart.

Ikväll ska jag bara ta och mysa med mina pojkar, kanske kolla lite tv eller busa med Lucas.

   



   



Ha en bra kväll allihopa :)
Tjingeling!

Idag har Frida varit här och hälsat på. Vi har ätit lunch, pratat, ätit lite godis, pratat, spela kort och ännu mera pratat. Har haft det trevligt med henne.
Hon åkte hem med 2 bussen och då kom Erika hit. Vi pratade, åt middag, tog in Lucas, pratade, gick till affären med Sigge och Lucas, när vi kom tillbaka drack vi te och sen kollade vi tv. Hade det trevligt med henne med. Pratade om turkiet också och en massa.
Har även ringt Malin och plannerat in skoter utflyckt på sport lovet. Det blir bra.

Tidigare idag så grävde jag fram min roooosa sittpulka som jag hade när jag var bebis, så idag har Lucas fått åka pulka för första gången. Turen gick då till affären. Han tyckte nog att det var roligt, så tror jag han somnade också just innan vi kom hem.

Nu ska jag göra mer te och kolla tv med Joakim. Lucas ligger redan och sover, skönt. Sen ska vi gå och sova ganska snart, hoppas jag!

Här kommer lite bilder först från pulka turen.

 

Lucas redo för färden! Sigge ville dra pulkan :)



Tjingeling!



Lucas fick en badrock av mig från Happis. Här provar vi den :)

     

Köra, hoppa, ramla.   Lilla jag i Jockes stora mössa ^^



Skymning



I sin nya badrock efter ett bad :)

   

Bus med pappa, skratt och riva i håret :D

En riktigt utvilad Julia här. Har sovit ca 10 timmar i natt brevid världens bästa Joakim! Verkligen härligt att sova ensam ibland. Vaknade kl 10, rullade upp rullgardinen och möttes av ett underbart väder. Endast -5.8 grader ute och solen skiner. Idag ska jag och Jocke dra ut. Vet dock inte riktigt vad vi ska göra, har inte kommit på det än men tänkte fota lite i alla fall. Just nu är älsklingen nere och gör frukost ska snart gå ner jag med.

Lucas är här så ska mysa med honom också idag. Basta förhoppningsvis, han har ju fått en badrock så den måste invigas!
Det enda negativa med idag är dock att jag är riktigt jäkla förkyld. Halsonten är borta med näsan är täppt och hostar som få.

När vi vaknade i morse fick Jocke öppna två paket.
Ett som var till både honom och mig vilket innehöll mörk choklad med mint smak. Mumms, och ett paket med ett par kallingar. Vita med rooosa hjärtan på. Det är ju trots allt alla <3 dag idag :)
Jag har skickat alla <3 dag hälsningar till de närmsta och även ett grattis till Frida. Hon fyller ju nämligen 18 idag! Grattis Grattis! Hoppas du får en riktigt bra födelsedag.
Nu ropas det att jag ska ner och mata Lucas, det gör jag sä gärna. Hör av mig senare på kvällen.

Tjingeling!

Idag har jag, Lucas, Erika, Sigge och mami varit i happis. Köpte inte så mycket. En rosa tjocktröja (likadan som jag har i grönt) och la undan en blå tröja. Båda från stadium. Köpte även bitskydd till spjälsängen, en badrock till Lucas och alla <3 dag present :)
Nu ligger Lucas ute och sover. Ska ta in honom kl 6. Väntar också på att Jocke ska komma hit. Vi ska vara här några timmat, typ till när Lucas går och sover. Sen ska vi dra till svanstein och sova där själva, mamma tar Lucas i natt. Vi ska kanske dra och bada ikväll, sen vet jag inte vad vi hittar på i morgon. Hoppas det blir fint väder i alla fall.

Igår hos Frida var det skit kul. Höll på att dö av skratt medan vi spelade geni men framför allt uno! Haha. Alltid lika roligt att vara med knäppisarna <3

Nu är Lucas också inne och mommo ger honom mat.



Myser med min nya tröja



:)

Tjingeling!

Hej hopp!

Idag har min dag bestått av städning. Har bäddat rent i sängen, dammtorkat rummet och vardagsrummet, kan säga att det behövdes, och dammsugit mitt rum, vardagsrummet, hallen, toan och halva köket. Skulle egentligen dammsuga ehla huset med de var något med filtret som måste rengöras och det gör inte jag. Det får mamma eller pappa fixa, och eftersom ingen av dom var hemma så blev det ingen damsugning av resten av huset. Men som kompensation har jag städat toan idag. Känner mig ganska duktig faktiskt.
Lucas har sovit nästa hela dagen. Men nu är han här nere nyvaken och glad. Sigge misstänker att han just sket. Jag tror däremot att det bara var en fis. Nåja, ser ju snart vad det var för måste byta på honom innan vi åker iväg. Lucas ska hem till farmor och farfar med pappsen och jag ska vidare till pello och hälsa på Frida. Sara kommer också. Frida fyller nämligen 18 på söndag så vi ska dit och fika idag. Roligt roligt.

I morse när jag vaknade 07.15, ingen sovmorgon här inte, var det -28 grader ute. Brrr vad kallt så blev en inne dag för mig och Lucas. Nu är det bara -15 som tur är.

Nu måste jag börja förbereda Lucas för bussfärden och sånt. I morgon ska jag med Erika, mamma, sigge och Lucas till happis. Skoj skoj!

Tjingeling!

 

Mys framför tv:n efter duchen igår :)                                                   Soligt men kallt ute idag!

Pappa har gjort chokladbollar! Jag som var så sötsugen :)
Nu ska jag fika!

Tjingeling!
Sov kanske 1 och en halv timma, blev väckt av pappa mitt i det bästa i min dröm. Attans säger jag bara.
Blev lite piggare men nog hade jag kunnat sova lite till om jag ska vara ärlig (a)
Lucas var vaken kvart över 3 och då var det bara att stiga upp. Byta blöja och ge busfröt lite gröt. Åt själv också lite mat så nu är jag mätt i magen.
Nu är man sugen på lite cirkelträning men eftersom bilen inte är fixad idag och ingen annan från juoksengi lr mer norrut ska så har jag ingen skjuts hem. Hade annars säkert kunnat sova i ötå men nu är det ändå försent för bussen går typ nu. haha. Nej de blir en hemmakväll med Lucas istället.
Är riktigt sugen på att rensa min garderob. Har typ inga kläder nu, men vill rensa bort det jag inte använder. Och det är mycket. Usch usch vill ha pengar så jag kan köpa nya kläder! Ska i alla fall till happis på lördag så det ser jag fram emot.

Nej nu ska jag ta och kila iväg. Men först ska jag ta och berätta att jag är riktigt riktigt sötsugen!

Tjingeling!

Nu har jag varit i skolan och gjort det förbaskade biologiprovet. Gick sådär. Inte MVG och vågar inte hoppas på VG, men de är så svårt och veta när de är första provet. Dels veta vad man ska kunna enligt läraren och sedan hur hon kommer rätta. Får väl hoppas att det går bästa nästa prov istället.

Idag var det ärtsoppa i skolan vilket var helt ok!
Jocke ska till Rovas och träna musik inför konserten de har i slutet av månaden. Så jag blir ensam med Lucas till ungefär 8 då han skulle komma hem. Får se vad man ska hitta på. Är svin trött så blir nog en tupplur så får jag uppdaterat klart bloggen. Sen mys med Lucas så klart, vet inte om jag orkar följa med med Lucas när pappa ska och hämta bilen. Om han nu hämtar bilen.
Hoppas han gör det för då kan jag träna idag. Malin ska ju till sthlm i morgon, tror hon sa att hon ska till luleå idag, så har ingen skjuts hem om vi inte får hem bilen. Mamma har vita i happis och hon ska sova där idag. Egentligen gör det inte så mycket om jag blir hemma ikväll. Dels är jag så trött och dels så har jag lite ont i halsen(!) :s

Nej nu ska jag ta och sova lite nu när Lucas också sover där uppe i kokongen.
Får se om jag blir något piggare sen då.

Tjingeling!
Har pluggat hela dagen, men har varit tvungen att hitta svar på allt vi ska kunna imon. Så har ännu inte hunnit börja lära in allt. Det får jag göra ikväll efter middagen. Jag och Sara har klura ut allt och efter många om och med så lyckades vi ganska bra tycker jag. Frida den svikaren som inte svarar i telefon. Vi tyckte faktiskt inte att det var det enklaste. Nåja, gick ju bra ändå.

Nu väntar jag på middagen som älsklingen lagar. Det blir tacopaj idag och till efterrätt semla! Mumms. Fanns dessutom semlor med hallonsylt i och det är inte ofta jag hittar de i affären. Tur att jag hittade de för jag tycker inte om mandelmassa.

Nu luktar det mat :D

Tjingeling!

Idag har jag och Lucas vaknar kl 8. Blev gröt till frukost för honom och mackor åt mig. Sen har vi busa lite och chilla lite innan det var dags för Lucas att gå ut och sova.

Tog en promenad med vagnen del för att jag inte gjort det på länge och för att solen skiner ute! Riktigt härligt väder -14 och solsken. Ojoj så jag har längtat efter solen! Längtar till våren när det endast är några minusgrader ute och solen skiner. Då kan man åka pulka, skoter, grilla, leka i snön och en massa. Man blir så pigg av solen också. Riktigt härligt. Tro det eller ej, men jag vill ut och åka skidor också sen när det blir ordentlig vår :)
Jag promenerade runt nedre delen av byn. Var nära att jag svängde av över isentill finland, men då kom jag ju på biologiprovet som är i morgon. Måste plugga så får gå till finland en annan dag istället.

Nu ska jag börja plugga, sen äta lunch, plugga lite till och sedan duscha. Sen ser vi vad som händer.
Frida du får gärna hjälpa mig om det man ska kunna. Är orolig över att jag inte fått med allt. Hör av dig!

          
Fina vintervädret      Jag i solen      Den glittrande snön

Tjingeling!

Blev varken skola eller frissa för mig. Stannar hemma och pluggar inför provet och får mer gjort än åker till skolan och pluggar en timma, så går det massa timmar till åka fram och tillbaka och vänta på bussar och så. Orkar inte heller åka in för att klippa mig så det blev också avbokat.

Jag vill ha photopapper så jag kan skriva ut bilder och börja med mitt album. Måste säga det åt pappa.

Hittade några böcker som jag kanske ska beställa. Men först ska jag läsa ut dödgrävarens dotter. Det blir bra.

Nu ska jag börja läsa biologi! Önska mig lycka till!

Tjingeling

Hejsan hoppsan.
Har inte varit aktiv alls under helgen. Men har haft dålig tillgång till datorn och dåligt med tid.
Natten hos Erika gick bra, vilket var jätteskönt.
På lördagen bar det av mot Kemi för mig, Ville, Sigge och pappa. Vi var lite sena på morgonen så pappa bad mig att köra ut bilen ur garaget, som jag aldrig gjort förut, ensam(!). Det gick ju super bra tyckte jag. Hamnade lite snett gjorde jag ju, men lyckades hållamig från att köra in i väggar och så, trodde jag. Stolt kör jag in på gården och vänder, väntar på pappa och pojkarna och berättar glatt hur det gått medan jag kör iväg mot haparanda. Efter ett ganska bra tag, ungefär vid karungi, kollar jag ut i höger backspegel och upptäcker att den är vinklad in mot bilen. "Pappa, det är nå konstigt med backspegeln, men är ju invikt", säger jag. "Har det blivit nu eller", frågar han. Tänker ett tag och kommer på att när jag körde fram in i garaget, i ett försök att räta på bilen lite, råkade jag kanske köra in med backspegeln i väggen. Opsis! hehe. Nå som tur är gick ju inget sönder, men får nog öva på det där lite.
Väl i happis fick jag träna på att köra i rondeller och det gick hyfsat bra för att vara första gången måste jag säga. Roligt var det också. Sedan bytte vi plats med pappa och åkte vidare till Kemi. Tävling väntade där för Villes del. Jag upptäckte ett litet litet köpcenter och tog med mig Sigge dit och kollade in alla kläder i butikerna. Hittade ett par 300 kr jeansleggings för endast 150, provade och köpte dem. Bra där. Sen gick vi tillbaka till hallen och kollade matcher.
När jag kom hem var det mys framför tv:n med älsklingen och Lucas, melodifestivalen var det som gällde. Gick si sådär med att lyssna på bidragen då Lucas var lite väl högljudd men äsch, det gör inget, var ändå inte nå superbra låtar.
Söndagen var en riktig latar dag. Kollade tv i princip hela dagen och läste ut min bok "innan jag dör" vilket jag inte var mentalt förberedd på att göra. haha.
Idag har vi skjutsa Jocke till Rappe för de skulle visst träna lite musik. Jag och mamma åkte till Pello och kollade lite där efter nå gardiner och sedan åkte vi till Ötå med Ville och Sigge. Ville for till biblan och Sigge klippte håret. Bokade också en tid till mig imorgon kl 11.00 före biologin. Får se om jag tar med mig Lucas eller hur jag gör. På tal om biologi! Måste plugga, har ju prov på torsdag. Det hade jag glömt.
Snart kommer Jocke och får hoppas att vi bara myser och latar och gör inget mer. 
Nä nu ska jag dra vidare.

Tjingeling
 

Idag ska jag, Joakim och Lucas till ötå med 6 bussen. Vi ska lämna av Lucas hos Erika och sen gå och käka pizza. Lucas ska vara borta hela natten och imorgon åker Vivi och Stig dit och hämtar honom. Måste erkänna att jag är lite orolig. Detta är inte första gången Lucas är borta över natten. Då har har varit hos antingen farmor och farfar eller mormor och morfar. Nu är det första gången han är ändå borta i Övertorneå hos Erika. Inte det att jag inte tror Erika klarar av det för det vet jag att hon gör! Annars skulle jag inte lämna dit honom x')
Men ändå, kan inte låta bli att vara lite orolig. Men det är nog mycket mammas fel också, hon är så orolig av sig så det har smittat av sig på mig, haha.
Nej nu bär det av mot bussen snart.

Tjingeling!
Sovnorgon hill halv 9 idag, ritkigt skönt. Har just matat Lucas med lite frukt gröt och allt gick ner i ett svep, inget krångel eller liknande. Nu sitter han och leker med sin mugg.
Jag och mamma funderar på att promenera till finland, men det är docl -19 grader ute. Klär man på sig går det nog bra och proppar filtar i Lucas vagn så klarar han sig nog också.
Nu ska jag äta gröt.

Tjingeling
Hoh, har precis kommit hem från cirkelträningen och jag säger då det, det var tungt! Körde 2 x 40 sek på varje station med 10 sek vila emellan. Knappt att jag orkade köra hela på varje station, men kämpade på! Hade ju mamma med mig och jag tyckte hon gjorde ett riktigt bra jobb för att vara första gången. Skönt var det iaf :)
Nu ska jag äta klart min macka och sen sova.

Natti på er
Hejsan!

Idag har jag varit på biologi. Gick bra, vi gick igenom vad vi ska kunna till provet på torsdag nästa vecka. Det verkade inte vara så farligt mycket ändå. Vilket är skönt! Sen plannerade Frida att komma hit så vi kan plugga till det tillsammans.
Sen har jag även tentat av meänkieli steg 1 med Disa. Gick superbra och fick MVG för det. Är nöjd. Ska nog även ge mig på finska steg 1 också kanske.
Åkte hem med två bussen idag för Frida bad mig. Vi spleade kort när de var ute och jobbade med samhäll och matte. Sen gick vi även till konsum en sväng. Blev en påste plockgodis med majoriteten choklad. Mummsigt.
Ska snart iväg med mamma på cirkelträning i ötå. Ska bli skönt, var inte och tränade förra veckan och fick liiite ångest för det. Men idag ska jag banne mig och träna idag. Tvingar även med mig mamma, fast hon är trött. Men eftersom jag bjuder henne idag så är hon väl mer sugen på att fara. Men först ska vi till svanstein och hämta innebandy klubba åt Joakim och mina träningsbyxor.
Nu ska jag busa med världens bästa Joakim och Lucas!

Tjingeling
Haha har suttit och kollat kläder på nätet och blir bara deprimerad bara. Har ändå inte pengar, och hittar ändå inget som jag vill beställa. Hittade ett påslakan från hm som jag ville ha, haha.
Nej är nog bättre för mig om jag åker och shoppar istället för att beställa hem. Någon som vill följa med?
Jag vill ha en ny bikini. Ja, jag vet att jag har hur många som helst. Men jag använder bara en och nu har den typ tappat all färg. Inte så roligt. Och det jobbiga är att det var en jätte bra modell för mig, har inte hittat så bra förut och gissar att jag inte kommer hitta en likadan modell nu om jag köper en ny. Får ta och leta ordentligt!

Tjingeling

Nu sitter jag och steker blodpudding. Det går inte så jättebra.
Jag har varit ute en timma och skotta resterna som blev kvar efter att Tomas var hit med traktorn.
Lucas sover där ute.
Det är nån gubbe på gården som fixar i nån stolpe.
Jag ska diska efter maten.
Kanske dammtorka om jag orkar.
Iallafall bädda sängen.
Men nu ska jag äta.

Så nu är alla mätta och belåtna. Gjorde kassler i ugn med potatisgratäng. Är väldigt mätt för jag åt två skivor av mitt bröd som jag gjorde igår. hoh hoh och ska ännu orka smaska i mig lite polly och annan choklad. Vi har även glass i frysen. Tror jag håller på att bli socker beroende om jag ska vara ärlig. hihi, men äh ibland får man ha en socker vecka. Ja ni hörde rätt, socker vecka.

Är lite stressad för Lucas skulle sova för 3min sen. Okej, tre minuter är ju ingen fara men är rädd att det drar ut till halv 7 kanske. Men nu verkar han ha somnat och kl är 6 över.

Sitter för tillfället med älsklingen och kollar på the big bang theory, svin bra. mysigt och gott med all choklad. Nu tjatar jag bara om en massa choklad. Nej nu ska jag titta vidare.

Tjingeling

Ja då har jag varit på min biologi lektion. Gick bra, hon gick igenom samma sak som förra lektionen och jag passade på att ta anteckningar av Frida. Sen var det lite nytt också, och det var inte allt för svårt att förstå. Nästa gång går hon väl igenom vad vi ska kunna till provet, så har vi prov nästa vecka på torsdag. Måste komma ihåg att plugga bara! På tal om prov så ska jag tenta av meänkieli steg 1 med Disa på tosdag denna vecka. Lär ju inte vara allt för svårt men ska nog ändå läsa igenom häftet några gånger så jag är lite förberedd.

Åkte hem med 2 bussen så var hemma ca 14.45 och nu sitter jag och väntar på att Jocke ska komma med 3 bussen från svn. Direkt när han kommer ska jag hoppa i ytterkläderna och så ska vi promenera till affären. Är riktigt hungrig och måste komma på vad jag ska laga. Just ja, det är kassler och potatisgratäng på schemat kommer jag ihåg nu. Mami bad mig göra det idag, så får det bli.
Nu kom sötnosen hem och jag ska som sagt hoppa i mina ytterkläder och knalla iväg till affären och köpa GODIS :o (a)

Ja, jag vet att man ska äta mat när man är hungrig. Men är så extremt sötsugen så måste tjocka på godis sen EFTER maten. hihi.

Tjingeling

Sitter för tillfället och äter frukost/lunch. Idag blev det oxpytt med stekt ägg mumma! Och nu ska jag bara vänta så kl blir nog mycket för att gå ut och vänta på bussen. Ska nämligen till skolan idag. Har ju biologi tisdagar och torsdagar. Idag ska Lucas få följa med och han ska passas av ingen mindra än Erika.
Valde ut lite nya kläder åt Lucas att ha på sig så spyr han ner dom direkt. Nå får väl gå och leta efter nå andra kläder då istället.

Lucas sitter och underhåller sig själv med en visp som han slänger ner på glovet stup i kvarten. Smått irriterande när jag försöker kolla upp lite saker och även blogga. Nu for den ner igen.

Nå nu ska jag börja borsta tänderna på lillgossen och mig själv.

Tjingeling!

 

                       Lucas är glad som alltid.

...men först tänkte jag lägga upp lite bilder från helgen som varit :)                                                                    

   



Där ser man Lucas första två tänder! :D

     

Sötisen fixar, jag kollar på och sedan fastnar han -.- hopp

     

Mina sötnosar <3



Detta busfrö åt upp all Dumle och drack upp all Coca Cola



Jag har även hunnit baka lite bröd, känner mig duktig.

Irriterande när pappa tagit med min dator till jobbet.
Vill ju kunna lägga in mina bilder från helgen och ladda upp dom.
Men får väl vänta till ikväll, eller göra det imorgon istället.

Middagen blev bra, kycklingen god men saknade dock den röda paprikan. Var för lat för att gå och köpa en så får väl skylla mig själv antar jag. Nu sitter jag och mamma och kollar repris av Gray's men har sett avsnittet så kollar inte så noga. Har varit uppe i min garderob och kommit fram till att jag har riktigt tråkiga kläder och vill verkligen ha nya kläder. Måste kolla på kontot hur mycket pengar jag har och sen köpa nå nya kläder. Vill ju då köpa sommarkläder för det har jag allra minst av. Ska kolla runt lite på nätet och se om jag hittar något fint. Kanske en bikini ;)

Nej nu ska jag fortsätta kolla vidare här på nätet.

Hörs ikväll eller imorgon.
Tjarå

Blev inget bloggande på lördag då jag inte kunde logga in på bloggen och senare när jag skulle försöka var datorn upptagen. Så det sket sig. På söndag så var det utevistelse endast som stod på schemat så inget bloggande då heller.

Helgen har varit bra. Fredag var vi ensamma hemma jag, Joakim och Lucas. Mys med lilla familjen då. Vi busade en hel del med Lucas innan det var läggdags för det lilla knytet, sedan myste vi framför en film men ett enormt sötsug. Som tur var kom Vivi och Stig hem vid 22.00 tiden och vi fick lite godis :)
Lördag bar de av ut och fota när Jocke hoppade med skotern. Men vi gick ut för sent så de hann bli för mörkt, så alla bilder är typ suddiga. Och fota när han hoppar med blixt var ju mindre lyckat. Nåja, det dög åt Jocke iallafall. Sen på kvällen var det ännu en filmkollar kväll. Med meeer godis. Tvingade pappa att köra oss till Rantis så vi kunde köpa godis, och så att jag fick köra. hehe.
Söndag sov vi länge båda två, Stig tog Lucas vid halv 8 så det tackar vi för. Sen gick Jocke ut och byggde på sitt hopp en liten stund, for till Jim en snabb sväng föratt hämta nån skruv till styret och sen for jag och Joakim ut med skotern en sväng. Första turen för mig i år. Det var roligt och mysigt men också väääldigt kallt om mina stackars fötter.

Min superbra vinterskor har blivit sämre med åren. 6e året jag använder dom så gissar att det är dags för ett par nya. Mamma sa att jag ska köpa nu för det reas visst ut sånna rejäla vinterskor (Y)

Sen blev det att sova i svn ända till idag. Vaknade till ett tomt hus, Vivi var på jobbet, Joakim i skolan och vette katten var Stig tagit vägen. Mami hämtade mig kring 9 och så for vi till återvinningen och var duktiga.
Sen har vi myst med Lucas som för tillfället sover i kukongen dä uppe. Kollat lite resor, drömt om utlandet i början av sommaren men tror nog det bara blir en vistelse till stockholm. Men sen bär det ju av till turkiet med Erika när skolan börjat! Wiiiie, det ser vi fram emot! Måste ta och boka snart Erika.

Tänkte ta och sy om lite kläder och laga några klädesplagg. Får se om jag vågar ge mig på det. Är inte den bästa på att sy, men inte den sämtsta heller! Men först ska jag laga mat och det står kyckling filé och ris på schemat. Så önska mig lycka till!

Men före det välkomnar vi lilla Agnes till världen och grattar de stolta föräldrarna. GRATTIS!

Tjingeling.