Sitter i Jävre hos faster Lena. Dagen har spenderats till stor del i bilen på väg till piteå, samt i stan. Hittade ett par skor till vintern, men jag glömde gå tillbaka till affären och köpa dom! Måste åka in till stan i morgon innan vi rör oss hemmåt och köpa dom. Sedan blir det nog en sväng på storheden också. Efter det måste jag göra klart min engelska och så hoppas jag på bastu innan kvällen. Taggar! hehe.
Lucas har fått sig en kompis nu när kusin Vilmer kom hem från hocky träningen före middagen. Så nu efter lite mat i magen så har han energi som aldrig förr! Svettig är han också haha.
Var förresten förbi Cinderella och hittade en finfin balklänning som jag funderar starkt på att köpa. Billig och bra, ist för att börja beställa från usa t ex. Får ju se hur jag gör..Nu ska jag pysa vidare. Äppelpaj med grädde väntar!
Ciao!
Försöker skriva klart den där jäkla rapporten, har gått bra ända till nu. Vill inge mer, men måste för jag hinner typ inte skriva alls hemma idag. Bajs. Men är i alla fall glad för att Erika är hemma, och förhoppningsvis hinner vi ses ikväll! :D
Tänkte skriva lite på eng rapporten nu, men Lucas är alldeles för vild at the moment så det får bli sen när han sover. Kan passa på att leka med honom istället till dess. I morgon blir det skola och sedan jobb på Pellohallen, 12-17. Bra bra att få extra pass alltid då och då. Frågan är bara om mina tröjor är tvättade? Detta måste kollas upp, sen ikväll är det ju grey's! Månne om man skulle lura iväg någon av bröderna till affären och köpa lite godis till mig hehe.
Gårdagen spenderades i Happis med Milla och Jenny. En super bra dag med lite nya kläder. Ett par jeans och en t-shirt blev det bland annat ;) Väntar på nästa tur till Happis hehe.
Nu sitter jag på svenskan och gör nada, ska snart börja jobba med något vettigt. Sen har vi lunch som jag längtar till för jag är så hungrig..vet dock inte vad det är för mat. Sen är det engelska å sen sluuuut. Te idag eller bruttor?
Bildbomb
Idag blev det lite tight på morgonen så tog bilen till schooool..vilket var jäääkligt skönt, för nu har jag redan varit hemma en halvtimma typ. Och hade jag åkt buss hade jag åkt för bara 5 min sen :P Dock måste jag plugga lite, och det gör jag tillsammans med lite Mammas chokladbollar och en Fazer. Nice som tusan. Och det är helt tyst i huset för en gångs skull. Skönt.
Klirr i kassan när man jobbat hela helgen! Fredag blev det en sväng med Milla, Jenny och Ida till Pello för att handla till Jenny och Idas födelsedagsfika. Sen fick vi ju även hem våra kläder från Nelly! Allt satt perfekt, ren lycka! Lördagen började men jobb och sedan efter att Pellohallen stängt blev det att lämna av Lucas hos mommo och moffa, plocka upp Ingela och Malin och gasa (efter middag och inslagning av present) till Svanstein till Jenny. Där väntade Jenny, Ida, Milla och Sanna. Det bjöds på glassbomb, godis och chips. Mumma. Sen även mycket prat. Sen agera chaufför till Ingela och Malin som skulle hem till Juoksengi. Söndag har också bestått av arbete. Efter jobbet ett behövligt bastubad och sen hem till Juoksengi. Just nu ligger Lucas och sussar sött uppe med mommo och moffa..Få se om han stannar där hela natten. Vi har i alla fall mitt rum för oss själva då. Funderar på om jag ska ta vara på tillfället och sitta vid datan i sängen! Inte ofta man kan göra det under kvällen eftersom att Lucas sover ju i rummet. Eller så kollar jag bara vad som är på tv. VÄNTA......
Näääe. Var inge bra på tv just nu..får se vad jag gör. Nu ska jag i alla fall sluta blogga för idag!
Night people!
Börjar med att gratulera min bror som fyller hela 13 år idag! Grattis! En tv fick han, hade jag kunna ta istället! höhö. Just nu är det historia på schemat, blir att plugga inför provet lite smått som vi har efter lovet. Har även samhälls prov tisdagen efter lovet. Och en massa andra saker som ska vara klara, men jag jobbar på det!
Idag är det fredag och då är min fråga, vad händer?
Ingen träning idag så de blir inte att glida bil och inget annat in planerat. Tycker i alla fall att chips låter som en bra idé, kanske en film (även om jag däckar som vanligt) eller lite spel? Kanske bara de vanliga skitsnacket, vem vet. Måste checka läget. Men jag vet att i morgon är det jobb som gäller och sedan efter jobbet blir det födelsedagsfika! Grattis Jenny (igen) i efterskott, och Grattis Ida i förskott! Ska bli roligt och framförallt gott i morgon! Även om jag redan har fikat ända sedan tisdag hos Jenny, och idag hemma för bror. Äh, efter helgen får jag svälta på sötsaks fronten!
Hoh, känner att jag åter igen skapade ett väldigt meningslöst inlägg, men äh spela roll! Nu vet ni vad jag sitter och funderar över under historian ;)
Tjooooosan!
är att lägga Lucas, skjutsa Jocke till sph och sen dra till Jenny för en fika samt grey's! Sen hoppas jag på att både Jenny och Milla beställer ngt från Nelly. Som sagt är de ju rea där, och har hittat min klänning nu! Super :)
Sitter i skolan och har svenska nu. Tror jag ska skriva mitt cv idag. Måste även planera en egen lektion som jag ska hålla på svenskan..jobbigt. Hanna, Marro, Fanny och Ampoo är tråkiga och pluggar historia haha. Sen hoppas jag att vi kan jobba hemma på engelskan så slipper jag ta två bussen hem, men vi får ju se hur det blir med det.
Jenny, tänkte att vi måste verkligen åka till happis någon dag här någon vecka eftersom mina skor har nu hål på botten. Alltså är jag verkligen i behov av ett par vinterskor!
Sen har jag upptäckt rean på Nelly och känner mig gaaanska sugen på att beställa något. Ska se om jag hittar något så beställer jag nog =)
Ska börja med att rätta en grej jag skrev tidigare, gjorde inte bort provet igår utan idag ;) super viktig, jag vet hehe.
Just nu sitter jag med Lucas i tv rummet och bolibompa har just börjat. Just nu är det Djungelboken på tv. Inget större fan av den animerade versionen, tycker det ska vara den tecknade versionen istället. Mycket bättre.
Bus och mys :)
Tjarå
Vad är det för dag i dag? Jo de är Jennys födelsedag, hurra hurra hurra!!!
Gjort bort filosofi provet igår, och svarade på allt utom på en fråga. Känner mig nöjd med prestationen må jag säga! Snart är det dags att fixa lite middag, samt hämta hem filuren från dagis. Måste dock cykla dit, men de är bara att dra på sig kläder! Senare mot kvällen gasar jag till Jenny för födelsedags fika och dhw. Grattis Jenny!!
Tidigare idag har för förresten skypat med Malin och halvt med Ingela. Super nice, och på torsdag får jag träffa båda två. Längtar som tusan :)
Sen passar jag även på att slänga upp två bilder på mig från idag, nu när jag ändå är igång!
CIAO!!
Gaaah! Är så OTROLIGT duktig på att skjuta upp saker, speciellt skolarbeten. Åter igen är det prov i morgon och känner smått panik inför provet. Hade verkligen behövt en rejäl dos av moraliskt stöd när det kommer till att plugga. Att någon skulle se till att jag verkligen gjorde de jag skulle istället för att slösa tid på annat. Som t ex att blogga när jag borde ägna den tid jag har till provet. Jag menar, hur svårt kan det vara att plugga någon timma per dag så man inte ligger efter? Är jag ännu duktigare pluggar jag under hålorna i skolan och då är jag ju ledig när jag kommer hem..men nej, ändå dras jag till allt annat än skolarbeten. Det är konstigt för när jag väl kommer igång med att plugga så är de rätt kul faktiskt.

Efter 4 åker jag till Pello för att Ville har träning som vanligt, och passar då på att ta min dagliga dos av Milla och Jenny! supernice ;)
Nu ska jag försöka återgå till att plugga, tjohej!
Segt med bloggen nu igen, men ska försöka bättra mig. Helgen har varit trevlig och har umgåtts intensivt med de bästa Jenny och Milla. Mycket behövligt just nu må ja säga :) Idag har tjejerna varit förbi en sväng och torsdagen samt fredagen är planerad in i minsta detalj, haha nä men nästan. Ska bli roligt. Egentligen var planen att jag skulle plugga lite, men eftersom jag bara har två lektioner i morgon så hinner jag när jag kommer hem. Nu kolla arga snickaren sen blir de Grey's.
Slänger upp en bild på Lucas från två helger sen.
Idag har jag varit i happis och spänt rälsen, och tänderna mår prima. Inge ont alls, hehe. Hittade inget speciellt i happis. Har dock fått hem mina skor från nelly och min klänning(!)
Klänningen fick jag ingen bra bild på, sry Hanna, Marro och Fanny!
Sen har jag fått min ögonskuggspalett från eleven idag! Yeeey, så nu blir det att sitta och bli bra på att sminka sig.
Nu måste jag köra in bilen i garaget.
Ciao!
Gårdagen spenderades först i bya huset där jag käka middag med tjejerna och fikade. Grattis Gabbo, gummelinen :)
Sen kring 8 tiden plockade jag upp Ingela och drog till aapua för lite förfest hos Rickard. Efter lite festande där (åter igen agerade jag chaufför) så drog vi vidare till Pajala för lite römppä!! Rätt så mycket folk och mycket dans samt några trevliga pratstunder och vips, så var det dags att åka hemmåt igen. Ingela och jag fick spendera natten i svanstein hos Jocke. Idag har jag varit typ död av trötthet och huvudet bankar. Inte så jätte bra, så tänkte ta en tidig kväll idag för en gångs skull. Finns lite bilder från igår, men slänger upp dem i morgon om jag hinner. Eller så blir det en annan dag!
natti!