I helg har jag haft en toppen helg. Fredag var det bara mys hemma i svanstein. På lördag bar det av med Jocke, Sanna och Dave med skotern. Vi körde omkring i några timmar, samt år lunch på pullinki, gott. Efter skoterturen var det middag hemma och sen ut i backen! Så har varit ute heela dagen.
Igår höll jag på med romananalysen hela långa dagen, började kl 9 på morgonen och slutade efter middagen, jobbigt! Sen for vi och badade med Sanna och Dave, också det roligt.
Idag blir det att lämna in romananalysen och sen åka och jobba.

Lucas är söt när han sitter på pottan ;)
Jaha, då var min första dag i Pellohallen avklarad, smått stressigt men ändå riktigt kul. Har fått sitta i kassan hela dagen och nu känner jag att jag är heeelt slut i huvudet. Ska försöka få upp humöret med middag, det blir wokade grönsaker med hamburgare. Sen ska jag ta och plugga biologi bland annat, och passa på att renskriva lite engelska när jag åker till svanstein ikväll. Känner dock att det kommer bli en tidig kväll för mig om inte huvudvärken går över! Men kul var det ;)
Gårdagen var lyckad, om inte annat hade vi ju bilresan dit som alltid är roligast. Jag och Jenny med våra tokigheter haha. Kvällen avslutades hemma hos Jenny där en trött Julia somnade genast.

Idag har jag pluggat en hel del. Har renskrivit 4 uppgifter till engelskan på datorn, läst svenska och engelska. Imorgon blir det mera svenska, engelska, biologi, kemi, matte, fysik osv..
Som en paus mitt i allt pluggande gick jag och Jocke ut med Lucas, det var ju ändå bara -20 ute! Vi var och åkte pulka och lekte i snön, eller Jocke och Lucas, jag hade inte nog bra utekläder för sådant. Men fick snällt titta på och berömma mina pojkar.

Nu börjar klockan närma sig åtta och jag är påväg att lägga mig med Lucas inom en snar framtid. Blir en lång natt för mig eftersom det är lika bra att lägga sig när Lucas gör det. Hur kul är det att stiga upp halv 7 om man har lagt sig mitt i natten? ;)

Godnatt!

Sitter hemma hos söta Jenny med söta Malin och söta Sara :)
Kvällens planer är att ta sig till Ötå med Malin hem till Erika k, sen vidare till kievari därifrån!
Känns som att det kommer bli en bra kväll <3
Idag är det den 16 februari och jag har namnsdag!! :D tack Sara för påminnelsen ;)

Sitter just nu i svanstein och pluggar järnet medan Jocke är och spelar innebandy. Går hyfsat bra, har räknat matte och som en paus från det pluggade jag biologi. Men sen börja det gå dåligt, måste vara någon inställning på min ränkare som gör att den räknar galet. Vet inte vad det skulle kunna vara men måste vara så. Skulle räkna igen så fick jag inte ut talet, tänkte att nu har jag blanda ihop olika räknesätt men så var det inte. Prövade lösa exemplet i boken och fick ändå felsvar! Prövade alla varianter gällande parenteser men nej, det funkade inte. Så om jag ska göra provet imorgon måste jag låna en räknare, Sara (A) haha. Nä med det löser sig nog med den saken. Nu när jag inte kan räkna mer idag, och tur var väl det att jag nästan var klar med allt, fick jag genast lite tid att läsa både engelska och svenska. Men först en paus vid datorn hehe.
Är i valt och kvalet om jag ska träna imorgon, känner att jag inte har tid då jag verkligen måste plugga till biologiprovet, men sen tänker jag att jag pluggar efter skolan ända till cirkelträningen börjar, men vet inte om det blir av..Linus ville umgås och det lockar mer än vad biologiböckerna gör. Sen varför jag inte ska stanna och träna är bland annat att jag har som sagt biologi att göra, är ännu liiiite förkyld (men så pass att jag kan träna), sen kostar det ju att ta bil och när det är så kallt ute mår inte bilen bra när jag ska starta den efter att den stått ute en heldag, men jag vill ju träna!! Får ta och sova på saken.

Snart ringer nog Jocke att jag ska hämta honom så ska ta och läsa lite före det. Sen raka vägen hem i säng, så godnatt!
Sovit 15 långa timmar i natt, skönt som tusan och febern är borta. Nu har jag bara satans ont i huvudet. Har inte hunnit göra så mycket idag och det är så många saker som lockar, vill se filmer, städa lite och baka kanske. Annat skoj än det jag måste göra som är, matte, svenska, engelska gånger 2. Biologi! ojoj. Dags att sätta fart då!

Tjoosan
Igår var det alla hjärtans dag och jag fick ett superfint armband av Joakim :) Hade en mysig dag med att jobba med svenskan, nämligen kolla film.
Nu är det så att jag har feber vilket betyder att jag mest troligt blir hemma imorgon. Ska vila ordentligt så att jag blir frisk, och plugga som vanligt.
Snart ska jag börja fixa middag då både mamma och pappa jobbar, blir nog något enkelt som köttfärssås och spagetti. Sen ska jag hämta hem Lucas och hoppas på att han är slut efter en dag på dagis och somnar tidigt. Skulle vara skönt nu när jag är ensam med honom, Jocke jobbar nämligen. Men Ville och Sigge är ju hemma så det ska nog gå bra, och han är ju så lätt att ha och göra med också. Men först av allt ska jag ta och måla om mina naglar i väntan på att disken blir diskad. Haha.

Tjoooosan!