Fredag. Tog bilen till happis med Erika, Malin, Erika och Renno. Blev lite shopping här och där, för att sen möta upp Emma som kom med bussen. Blev att käka middag på max och sen drog vi till Robbin. Där satt de och grillade och snackades. Sen upp och fixa oss inför kvällen. Fick håret lockat av Erika o och sminkningen av Emma. Tackar. Sen efter att vi fixat oss drog vi till Torneå, Ompari. Hade en skit bra kväll med goda drinkar, trevliga människor och mycket dans.

Lördag. Den här dagen gick mest ut på att sova. Sova ut från gårdagen, köra hem till svanstein för att där sen sova ännu lite till. Film på kvällen med Jocke och sen upp och sova igen. haha

Söndag. Tro det eller ej, men fick sovmorgon så det blev ju att sova lite till. Sen åkte vi till neistis där vi hämta upp Rappe, Erika och Emil för att dra vidare till Pello för mat. Det blev Grilli, hade nog föredragit en pizza istället. Efter maten blev det en glass som inte alls var så god som jag trodde och sen hem till Rovas. Där var det bebisar och småbarn. Trevligt :)
På kvällen cyklade jag och Joakim till Kattila och tillbaka. Jättefint väder var det också. Alldeles grönt överallt och solen värmde lite sådär härligt.

En toppenhelg helt enkelt! Ska tigga lite bilder av Erika från fredag som jag kan ladda upp, och sen bilderna på Jocke ;) Nu tv!

Tjingeling!


Bild på mig från Erikas fest i fredags :)

Tjingeling!
Fest hos Erika igår, jag hade en riktigt rolig/trevlig kväll!
Idag har jag hunnit göra mycket.
Laddat upp bilder på bdb från denna dag http://emanuelssonj.bilddagboken.se/p/main.html#0 kika in här!
Laddar upp på bloggen en annan gång, för nu vill jag ner till Joakim och mysa!



Tjingeling!
Nu har jag gjort provet, varit och fikat i yt, ätit middag, hoppat på studsmattan med Lucas, Jocke och Sigge, bytt på Lucas, ladda upp bilder på bdb http://emanuelssonj.bilddagboken.se/p/main.html?#0 och nu sitter jag och kollarpå ugly betty! Ska äta mjölkchoklad också, men först måste jag ringa Malin nu när jag kommer ihåg.
Nu är det gjort, great. Blir att dra till Sanna på torsdag kväll. Tar bilen då David bestämde att han skulle åka dit med mig haha.
Idag har vi hoppat studsmatta med Lucas. Kolla in bilder på bdb. Jobbigt inlägg nu, men är stressad att hinna skriva klart innan ugly betty börjar igen!



Tjingeling!

Idag är det tisdag, vilket betyder biologi. Ska även göra mitt biologiprov idag efter lektionen. Äntligen haha. Orkar inte hålla på med dessa två kapitel längre så prov nu blir bra. Sen får man hoppas att det går vägen också. Tycker själv att jag pluggat bättre än på länge och känner mig på så sätt riktigt nöjd. Då är ju bara frågan om allt har fastnat, eller rättare sagt om något fastnat alls!? Nåja, ska skriva ut det jag antecknat på datan och läsa igenom det tills vi åker mot ötå och biologin.
Mamma ska till Ötå med Sigge som ska klippa sig. Han fick tid kl 12 så de passar perfekt, börjar 12.10 så då kan jag åka med dom istället för buss :)

Nu är både jag och Lucas hungriga så nu ska vi äta!

Tjingeling!

Pluggar ännu biologi...
Det var trevligt hos Erika. Gott fika, och varsågoda allihopa för de goda fikat hos Erika ;)

Idag har Lucas varit på sin första cykeltur med mig och Joakim. Han premiär använde sin nya hjälm också. Har tyvärr inga bilder för allt detta skedde i svanstein och har ingen kamera med hit oftast. Borde börja ta med den, speciellt nu till sommaren. Men varje gång jag har med kameran har jag inget att fota, och när den inte är med finns det massvis att fota. Typiskt. Nu ska jag skriva ut biologin jag pluggat, läsa igenom snabbt och se på svenska hollywood fruar! hihi



Tjingeling!

Idag är ingen vanlig dag för det är Världens bästa Erikas födelsedag, hurra hurra hurra!!! :D Grattis världens bästa Erika k på 18 årsdagen! 

8 maj:
Idag är ingen vanlig dag för de är också Världens bästa Erikas födelsedag, hurra hurra hurra!!! :D Grattis världens bästa Erika o på 18 årsdagen!

Sådär, i lördags var jag på Erika o's 18 fest, eller fika eller var de nu var hihi. Hon fick en parfym av mig som doftade underbart! Vill ha den själv också. Och idag ska jag hem till Erika k på födelsedagsfika. Fick låna volvon så blir att åka från svn kring 1 så vi hinner dumpa av grejer i Juoksengi och sen handla en del av Erikas present. Det blir bra.

Just nu sitter jag och pluggar biologi. Provet flyttades till tisdag, alltså till imorgon. Känns hyfsat bra nu inför provet i alla fall. Men ska ännu plugga lite innan vi åker och när jag kommer hem. Nu skriker Lucas på mig!

Tjingeling!

I natt 02.02 började Lucas gallskrika i sängen! Vet inte vad det var, kanske lite magont då han fes några gånger. Tillslut somnade han mellan mig och Jocke i sängen. Fast jag flyttade till andra sidan av älsklingen så jag fick lite mer plats. Är alltså helt slut. Natten före krånglade också då han somnade först halv 12 och vaknade typ före 7.
Frida kom förbi efter halv 9 så drog vi vidare mot Ötå. Jocke liftade med till skolan.
Målet var hem till Sara. Då skulle vi tydligen ut och promenera med hundarna. Vi gick typ sviiiin långt, enligt mig hehe. Runt sjön i alla fall. Men duktigt att jag var och tränade lite idag, igen! :D
Sen kollade vi en film som Sara och Frida skulle ha sett till samhällen. Hyfsat bra. Borde ha passa på att sova under filmen men samtidigt ville jag ju se film. Nu är jag jättetrött och har ont i huvudet. Så kan det gå.
Ikväll ska Jocke fara och spela innebandy kring halv 6, om det nu blev något av det. Vilket betyder att jag ska ta Lucas någon timma ikväll. Det blir bra. Sen kommer Jocke hem före 8 då tjejerna ska spela innebandy kl halv 8. Funderar förresten på att fara på cirkel i morgon. Få igång lite mera träning. Får se hur det blir. Kanske får ta bilen dit, vilket gör det lättare att fara och träna när man slipper vänta en massa. Fast måste kanske hämta hem Ville från träningen om han far, men de gör inget. Kul att köra ju! :)
Just ja, det påminner mig att jag ska hämta hem Sigge från Viktor idag.
Nu ska jag ta och vila lite, blir inge biologi idag. Tar det i morgon när jag är piggare.



Lucas har sorterat tvätt igen med morfar idag :)

Tjingeling!

Idag är det måndag. Dagen började med att Jocke missade 7 och 8 bussen, vilket betyder att jag fick sovmorgon till kl 10. Skönt. Sen kom mami och hämtade mig och Lucas från svanstein.
Väl hemma fick Lucas i sig mat och ren blöja, sen på med tjock overallen och ut på promenad med vagnen. Vi gick 5 km jag och mamma. Sen gjorde vi en god lunch och så pluggade jag biologi. Jag tycker att de är skit svårt att hitta svart på frågorna som finns i boken. Är det bara jag som tycker det?
Nåja, tog en paus som blev lite för lång och har inteplugga på hela dagen nå mer.
Efter middagen for jag och älsk ut och cyklade. Gick ju sådär. Det var tänkt att vi skulle cykla till Kattila och tillbaka, en tur på ca 1mil.Det slutade med en tur på inte ens hälften. Först tappade Jocke pedalen på Sigges cykel. Stanna och fixa det. Cykla en bit till och tappa pedalen igen. Stanna och fixa det, vänder tillbaka hemåt och så hoppar kedjan ut efter ett tag. Sista biten gick i alla fall problem fritt. Nåja, kan ju trösta mig med att det var härligt väder ute.
Har precis suttit och kollar kläder till Lucas från ellos och hm. Hittade en bikini och några klänningar åt mig. hehe. Och sen massa fint åt Lucas. Ska till happis på fredag så ska kolla där vad jag hittar så vi kan beställa efter jag varit där om jag inte hittat allt. Så vet jag också hur allt sitter och sånt. Just ja, hittade ett par skor också.
Nu ska jag kolla top model! Imorgon skola och plugga biologi -.-'

Tjingeling!
För över bilder från Villes dator till min via Malins usb. Hittade några gammla mysiga bilder från oktober -08. Då Hade jag och Jocke varit tillsamman i typ en månad eller nått.
Här kommer några bilder








Lär hitta massa andra bilder också men hinner inte ladda upp mer nu! Måte nämligen till svanstein och sen dra hem till Ingela och sedan vidare till Malin.

Tjingeling!
Ny dag, ny månad! Idag är det även Malins 18års dag!! Det blir matlagning, bastu och chill ikväll för att fira födelsedagsbarnet. Dock ingen tårta tror jag *mycket besviken.
Trots besvikelsen säger jag

GRATTIS MALIN PÅ 18ÅRS DAGEN!!!!
<3


Valborg firades i neistis hos Sanna med Malin, David, Rasmus, Hannes, Joakim och jag. Trevligt var det. Fast jag satt i soffan från vi kom dit till vi åkte hem. Ont i rumpan kan man lungt säga. Vi kollade först talang och det var ju lagon underhållande, sen nyheterna och sen film. The green mile. Bra film men var inte helt insatt hela tiden.
Vit 2 tiden begav vi oss hemmåt, var hemma kring halv tre. Redan då kunde jag räkna ut att jag får sova 3, max 4 timmar innan Lucas vaknar. Kul...Så är sådär lagon trött nu när lille mannen har vaknat, men det funkar. Har ju fått upp Jocke som hjälp med Lucas, sen tänkte jag passa på att sova någon timma.

Nu ska jag ta och äta frukost, gröt står på schemat. Mummsigt, med lite bröd och tårta som inte blivit uppäten.
Tjingeling!