Då var det onsdag igen. Ska börja med att gratulera kära Madde som fyller 23 ( :o !!! ) idag. Sen kan jag ju berätta om dagens planer/måsten ;)
- Plugga
- Studentkommité möte
- Provfrisyr inför balen
- Dammtorka och dammsuga
- Vattna mina blommor :')
- Lägga klossarna i bilen haha
- Plugga lite till
- Försöka gå i säng tidigare än 1-2...
Ja det här med att man blir brunare om man rör på sig i solen istället för att ligga och presse stämmer väl :P Tycket att jag pressar och pressar och ingenting händer (nästa) men igår! Då hände det grejer!! Lite för mycket.. Krattade gården i det superfina vädret. Så härligt att vara ute, samtidigt som man gör något vettigt. Men allt krattande resulterade till en Julia som brännt ansiktet och axlarna. Inte nog med det, jag har vääärldens märken efter linnet jag hade, som jag måste få bort innan det är dags för utspark och bal...Så typiskt eftersom jag sällan lyckas få märken efter linnen och nu denna vår då ska det då bli! Haha, men de ordnar sig.
Skolarbetena bara försvinner i en ordentlig fart, lönar sig å plugga ;)
och det bästa av allt, LÖNEN! :D Nu ska det sparas, och nästa fredag shoppas ;) hhehe
ciaooo!
Engelska C är nu finito efter att jag gjort bort de sista muntliga i morse. Efter det bar det av till Kuiva för lite häng med Erika en snabbis, måste göras om och lite längre. Har även fått lite mer motivation till skolarbete så det ser bra ut. Ska jobba gärnet för att få bort så mycket som möjligt idag, och sen är det inte mycket kvar. Känns super skönt! Sen är det studenten och balen och sedan är jag fri! Fri från pluggande! I alla fall ett tag framöver, sen vet man aldrig när det blir att återvända till skolbänken.
Har även insett ännu en fantastisk sak! Lönen kommer på FREDAG!!! :D Nice!
Heråååå!
Studentmöte, ridning på idrotten och sedan hem. Lucas trivdes bra hos Ingela och allt verkar ha funkat bra, förutom de att Lucas inte sov något på dagen = en riktigt trött kille redan vid 5 tiden! Men de löser sig :)
Grillat till middag, hamburgare idag dock men gott ändå. Hade vela fara ut på en runda men känner att jag måste förbereda mig för engelskan i morgon och sen måste jag även maila iväg min rapport!
Bara att sätta igång!
ciaoooo!
Idag har dagen spenderats med INGELA! :D Grillat super goda kycklingspett med pommes och potatissallad, mumms! Planen för morgondagen är att Lucas ska vara ledig från dagis och istället vara hos Ingela. Kommer säkert gå bra, men Ingela verkar lite små nervös måste jag säga.
Natti!