Myspys med familjen nu när resten är borta. Stjärnchips, godis och cola! Haha

Idag har det hunnits med mycket. Först geografilektion och sedan psykologi prov. Efter det en sväng till yt dör att sedan dra vidare mot Pello. Hittade dock inte det jag skulle köpa men blev en sväng till gymmet i alla fall. Sen middag hos Jenny samt lite singstar å nu tv.
Blev less på mitt hår, klippte det lite. Bara toppat och tunnat, men skönt är det. Hade det inte varit för balen hade jag tagit några centimeter till!
15 mars var dagen då jag blev märkt för livet, dagen då jag äntligen gjorde min första tatuering! En liten blomranka blev det. Ingen speciell anledning till motivet, ingen historia bakom det utan har alltid vela ha en blomranka på höften. Om det gjorde ont, ja nå kan ju säga att jag är glad över att aldrig behöva göra om det. Hanterbar smärta ja, men vissta ställen var lite extra plågsamma ;)
Nöjd tjej!


Vi har målat med fingerfärg :)


:):)


:D

Ikväll blir det födelsedagsfika hos bästa Fanny!
Hejsvejs!
Jag var så omotiverad till träningen, men så var jag till gymmet ändå med mamma = motivationen kom tillbaka. Ville fara igen, igen, igen. Planerade in ett pass med Jenny nu på dagen men det sket sig eftersom hon var tvungen att jobba lite längre, så jag tänkte att jag tar en långpromenad och hämtar Lucas i samma veva. Men när jag kom ut så blåste det så mycket så åkte istället och hämtade honom med bil. Jahapp, träning nr två sket sig också. Så ska försöka ta mig till gymmet ikväll när Lucas somnat, om Jenny hakar på vill säga. Annars blir det tantgympa i morgon, eller det blir det hur som helst. Plus är väl i alla fall att motivationen är tillbaka! :)
Vill fara med skotern och grilla. Så härligt med vår!
Idag har det varit häng i backen med Jenny och Lucas. Såg även Emma, Ellen, Hanna och Marika där.
Sen chaffa mamma, kaffe och vidare till svn.
Nu kollar jag finalen av melodifestivalen med bästa Emma och Ellen! ;)
Sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda ^^
Det är redan tordag, kväll..fredag i morgon. Lovet har gått så jäkla fort och vad har jag gjort för vettigt?? (Förutom att jobbat) Just det, inget. Måste verkligen börja ta tag i saker ordentligt.
Dagen har bestått av häng i Ötå med Hanna och Fanny, Marro saknade dig! Snack och stoj blev det, lite fönstershopping och så. Sedan hoppa på bussen mot Pello för att möta upp Jenny och gymma lite. Middag och hämta Emma från sph. En tur till Rantis, vilken var den roligaste hittills(!) och sedan skjutsad ända fram till dörren, lyx. Nu borde jag lägga mig för det är tidig uppstigning i morgon. Hoh..
Började lov veckan med jobb. Pellohallen måndag och tisdag, nu är jag ledig till fredag. I morgon ska jag till happis och spänna rälsen, skönt. Även om de gör lite ont så vet jag att ju oftare de spänner desto fortare blir jag av med rälsen.
Nu blir det bastu hos grannen och sedan desperate ikväll! Wiho ^^
Sovmorgon idag, började kvart över 12. Lucas väckte mig vid sju så det var bara att stiga upp, fixa honom och föra honom till dagis. Väl hemma och vaken började jag dammtorka i mitt rum, vidare till vardagsrummet. Dammsög hela huset och skurade. Hopp i bilen på dagens lektion - psykologi.
Efter det var det vidare till kaffila för fika med Matilda och Erika. Riktigt trevligt och en tur till finland blev det också.
Hem och hämta Lucas, trycka i honom mat och vidare till sporthallen för lite gympa. Lucas lekte med David medan jag tränade. Sedan hem igen, in i duschen och efter det fixa dipp med grönsaker. Ingela kom och vi bänkade oss framför tvn med dip grönsakerna. Sen hopp i säng för Lucas. Hunnit med mycket idag känner jag.
Ska ännu korta mina byxer också innan jag lägger mig.
CIAOOOOO!!!
En lektion idag, med Fanny! <3 Alltid lika trevligt ;)
Sen hoppade jag på bussen till pello och hämtade hem min balklänning som nu är lagom kort för mig. Även ett pass på gymmet blev det. Som vanligt. Men känns bra att ha kommit igång med träningen, men denna vecka känns det som att det blivit lite för mycket. Tisdag gym, onsdag kärring gympa, träningsvärk som tusan..torsdag gym och i morgon kärring gympa igen. Vilodag behövs! Men de tar vi till helgen istället. Vet dock inte om det blir backen på lördag, men på söndag ska jag bara dega!
Är sugen på en utlandsresa..
Måste göra bort skolarbeten..
Längtar till jobbet, klirr..
Längtar till lovet och härliga dagar ute i solen..
Längat efter Erika.. ;)
Tjohej!