Snabb update

Varit sjuk förmiddagen, huvudvärk, men sen for jag till fysiken för lab.
Handlat.
Pluggat matte.
Hämtat Lucas från dagis.
Käka.
Hämtat Ville från hede.
Kom på att Jocke är 17 och inte 16 ;) så Ampo är inte äldre Jocke.
Nu ska jag sova! Natti

Snabb uppdatering innan svenska hollywood fruar ;)

- Städat ur skrubben men mamma idag
- Pluggat
- Tagit fram och strykt samt hängt upp julgardinerna nästan överrallt
- Varit med Lucas

:)
Idag har jag pluggat, varit ute med Sigge och fotat, singstar med Ville och kolla runt på nätet. Gjort en massa men ändå inget haha. Nu är jag riktigt trött och snart kommer Jocke och Lucas hit. Blir att ducsha både Lucas och mig själv, sen ska jag försöka lägga mig när Lucas ska sova. Hoppas även på att Jocke har med sig gosaker (a)
Idag har det varit en skitbra dag med Linko, Malin, Sara, Frida, Linus och Lucas.
Först åkte vi pulka till affären och sen så var vi ute och åkte rattis allihopa, Lucas stortrivdes verkligen! Typiskt var att jag glömde ladda batterierna till kameran innan alla kom, så har inga foton men Linko har lovat att jag ska få bilderna sen. Då kommer de upp på bloggen också.
Efter att vi varit ute gjorde vi lunch som bestod av hamburgare med bröd och klyftpotatis. Smarrigt. Lucas for ut och sov i vagnen efter han ätit lunch, då kunde vi börja spela spel.
Först var det ett spel där man skulle gissa ordet, kommer inte ihåg vad det heter. Sen sjöng vi singstar. Det gjorde Lucas också när han vaknade. Nu har alla åkt hem och jag tänkte chilla lite och tror att jag ska lägga mig när Lucas går och lägger sig så det inte blir så sent för mig...


Bild från när Lucas åkte rattis förra gången :)
Sista provet för denna vecka, biologi, är avklarad. Provet kändes inte lätt men jag kunde svara på allt, och det var om ett intressant ämne. Så jag tror att jag vågar hoppas på ett starkt vg och nästan att jag vill hoppas lite på ett mvg. Men vågar nog inte hoppas riktigt på ett mvg, då slipper jag bli besviken om jag får vg istället.
Blev en kort fredag för mig, min huvudvärk gjorde att jag inte orkade vara kvar i skolan. Så jag ska lägga mig och sova lite och hoppas på att jag mår bättre sen. Efter det blir det nog att plocka lite efter Lucas, dagis och svantein. Ska kanske och äta pizza ikväll också, det hoppas vi på!

Nu kom Sigge hem!
Idag är det onsdag och dagen bjöd på ett engelska prov direkt på morgonen, sådär lagom kul. Men det känndes bra. Idrotten fick jag skippa eftersom min förkylning blev värre under natten, nu har jag fått slemhosta istället för sån rethosta. Snuvig är jag också, men under idrottslektionen passade jag på att räkna matte! Efter det hade vi kemi då vi laborerade, och det var en kulig lab. Lösningar som blir rosa, blåa, lila, åter blåa och sen rosa igen! Lärde mig mer än jag gjort på länge under kemin, hittade motivationen lite grann idag. Sen tog jag faktiskt 2 bussen hem istället för att gå på matten, då jag redan räknat under idrotten och senare skulle på mattestugan.
Mattestugan var bra som vanligt, tappade orken där i slutet bara. Men det var bra att jag for, sen kom jag också ihåg att duscham utan att Sara påminnde mig!

Har kollar pyttelite biologi när jag kom hem, men sen började ju Grey's. Är svin trött men väntar nog på att Ville och Jocke kommer hem från innebandyn innan jag lägger mig. Måste ju se till att all information om morgondagen kommer fram. Haha.

Nej nu ska jag dra vidare, tack för kexchokladen Sara! ;)

Idag är det måndag vilket betyder hemstudier för min del. Så ska först och främst ta tag i svenskan, sen biologin och matten. Men vill också hinna städa mitt rum och vardagsrummet. Får se om jag hinner innan Lucas kommer hem.
Just nu lyxar jag till det med att äta frukost i vardagsrummet, framför tvn OCH datan! Åhå åhå, smarrigt och effektivt haha. Dessutom är jag duktig och kollar på nyheterna(!)

Nej nu ska jag fortsätta med frukosten, tvn och datan på annat ställe än bloggen.

Tjenis!
Idag är det farsdag så vi säger GRATTIS till VBP!!

Dagen har till mesta del bestått av pluggande, kan nu bocka av tre saker och det känns skönt. Gjort det sista i egelskan inför provet på onsdag, gjort klart fysikfrågorna, och gjort klart religionsfrågorna.
Imorgon ska jag göra lite svenska som jag har prov i på tisdag. Ska även få in matte och bioligi. Tungt, men ganska kul när man väl kommer igång :)

Lucas ligger och sover och jag kollar ensam mamma söker, sviin bra. Nej nu börjar det igen!

Tjosan!

Igår var det skola som vanligt sen kom Erika k med mig hem. Vi checkade in polcirkelns hantverks någonting som finns på skolan sen for vi och hämta de Lucas.
På kvällen blev det riktig fredagsmys för mig, Lucas, Malin och Erika med chips, dipp och Lucas mototsticks framför Idol.


Mys i Malins famn :)





Kollar på idol, äter dippade morotsticks från sin alldeles egna skål ;)

Lite bilder från idag när vi tog en tur till affären med lite rattkälkleåkande







Snorig Lucas på rattisen :D

Känner mig riktig pepp med matten, att jag orkar ta tag och jobba med den. Mattestugan igår var superbra, nu klarar jag allt! Nästan! Not.. Men en del i alla fall ;)
Nu gäller det bara att orka ta tag i alla andra skolarbeten. Lämnade dock in en svenska uppgift som jag varit sen med. Skönt att ha de borta. Bara biologi, fysik, svenska, engelska och matte att fortsätta jobba med.
Jobbigt, men när man väl kommer igång är det faktiskt ganska roligt att plugga.

Idag har jag pratat med Staffan om vad jag kanske vill bli när jag blir stor. Fick en jättebra bok om olika högskoleutbildningar! Känner att det är dags att börja fundera lite smått vad och vars jag vill läsa, hur vi ska göra jag och Jocke. Mina studier först och sen flytta tillbaka så han får jobba med det han vill. Eller han jobbar några år och sen studerar jag. Båda far åt olika håll och försöker pussla ihop det med förhållande och Lucas. Många om, hur och men. Tur är ju det att vi ännu går skola här i övertorneå nästa år så vi har lite mer tid att lista ut allt!

Efter att jag var superduktig med matten här hemma har jag hjälp Ville med en labrapport. Nu ska jag bänka mig framför tvn ett tag efter allt slit. Sen ska jag sova!


Suddig men härlig bild :)
Skola och kör idag. Känner att jag har många måsten som ska göras, måste bara få tid till alla dessa måsten.

Avslutning med YGW:



Vi började med middag hos Linus som bestod av rostbiff med potatisgratäng. Sedan fixade Linus en jättegod efterrätt, som jag tyvärr inte orkade äta upp. Får ta det en annan gång ;)



Sen tog vi bilen till Kalix (via happis) för lite bowling! Linus gör sitt bästa ;D



Det blev mycket intressant prat, ointressant prat och riktig mycket skratt och trams!

Sen tog vi minibussarna och galaxen tillbaka hem, en riktigt mysig bilfärd må jag säga.

En riktigt bra avslutning med underbara personer. En välbehövd dag, tack! <3
Lovet är slut men en extra lovdag blev det för oss i alla fall. Denna dag ska jag plugga och se film, sen blir det avslutning med ygw som säkert kommer bli grymt kul. Ser fram emot det. Ser även fram emot bilresan till övertorneå med Malin, som jag vet kommer vara alldeles för kort. Därför måste vi starta extremt tidigt och sen köra typ 30 för att hinna prata igenom några av lovets händelser. haha.

Ska ta och leta fram min kamera..mån tro var den kan vara. Försöker minnas när jag hade den sist och det var nog i köket men nu är den spårlöst försvunnen. Den ska i alla fall med idag/kväll, vare sig jag hittar den eller inte!

Love you!
Var ut i fredags med Ingela, väl hos Krille var vi fler haha. Utklädd som en liten docka var jag med skruvlockigt hår, klänning och rosett. Hade en riktig rolig kväll med mycket skratt och härliga människor. Ovanliga människor från och till. Har dock inga bilder på min utklädnad då Karin tog med sig familjens kamera till neistis, och jag hade glömt min hemma.
Igår var det en hemma dag med tv tittande, sovande och bilande. Var även till kyrkan med Lucas och tände ljus vid farmor och farfars grav. Det är så mysigt när alla gravar har tända ljus, synd bara att Lucas sket så vi var tvungna att gå hem..nåja, så är det ibland!
Idag har vi varit en sväng till pello och köpt blöjor, lekt med tåget här hemma, varit ut på promenad med vagnen. Nu sussar Lucas där ute och jag ska se film med Jocke. Få se vilken det blir :) Imorgon blir det avslutning med YGW, längtar! :D
Igår blev det en heldag med tjejerna i happis, och kan säga att jag har saknat Tanja mycket!
Shoppade en ny pyjamas till Lucas, en bh och en ny röd mössa! :D
Sedan var vi och kikade på balklänningar och även lite brudklännigar för min och Tanjas del. Hittar vi ingen som vill gifta sig med oss gifter vi oss med varandra så vi får vårat drömbröllop! <3
Sen ska vi köpa gardiger haha.

Idag har jag bytt gardiner, samt sytt lite på kläder som haft hål och ett kuddöverdrag. Jag och Jocke har städat mitt rum och vardgasrummet, varit ut med vagnen och lite sådant. Ganska bra dag idag. Nu är älsklingen och jobbar och snart ska vi basta och sen mysa i vardgasrummet framför tvn. Lucas ska få ha sin nya pyjamas.


<3