Helgen

1kommentarer

Fredag. Tog bilen till happis med Erika, Malin, Erika och Renno. Blev lite shopping här och där, för att sen möta upp Emma som kom med bussen. Blev att käka middag på max och sen drog vi till Robbin. Där satt de och grillade och snackades. Sen upp och fixa oss inför kvällen. Fick håret lockat av Erika o och sminkningen av Emma. Tackar. Sen efter att vi fixat oss drog vi till Torneå, Ompari. Hade en skit bra kväll med goda drinkar, trevliga människor och mycket dans.

Lördag. Den här dagen gick mest ut på att sova. Sova ut från gårdagen, köra hem till svanstein för att där sen sova ännu lite till. Film på kvällen med Jocke och sen upp och sova igen. haha

Söndag. Tro det eller ej, men fick sovmorgon så det blev ju att sova lite till. Sen åkte vi till neistis där vi hämta upp Rappe, Erika och Emil för att dra vidare till Pello för mat. Det blev Grilli, hade nog föredragit en pizza istället. Efter maten blev det en glass som inte alls var så god som jag trodde och sen hem till Rovas. Där var det bebisar och småbarn. Trevligt :)
På kvällen cyklade jag och Joakim till Kattila och tillbaka. Jättefint väder var det också. Alldeles grönt överallt och solen värmde lite sådär härligt.

En toppenhelg helt enkelt! Ska tigga lite bilder av Erika från fredag som jag kan ladda upp, och sen bilderna på Jocke ;) Nu tv!

Tjingeling!

1 kommentarer

Erika

26 May 2010 09:16

Stavfel :p

Kommentera

Publiceras ej