Idag har det varit en ganska effektiv skoldag, sådana gillar jag! Kvällen spenderas först med Lucas, och moomin tittande :)
Senare när gullegrisen har somnat åker jag iväg och agerar chaufför! Hotellet som gäller i kväll och jag bara längtar efter att få träffa Erika!!
Back to Mooooooomiiiin! ;)
Dagen har varit ganska bra idag faktiskt.
Lyckats plugga sådär lagon mycket, hunnit umgås med både Jocke och Lucas. Det enda som jag hade vela göra men var för lat för var att ta en promenad. Men men, det kan vi ta en annan dag!
Idag när jag låg uppe i mamma och pappas rum och pluggade knackade det på dörren. Hmm hmm, vad nu då? tänkte jag. Då var det tre tjejor som sålde lite lillebrors bästa, morfars chokladkex, dammsugare etc. Då var jag så generös att jag köpte en hel låda Morfars choklad kex! (ska dock be pappa om pengar för det när han kommer hem men, ääh) Så nu väntar jag på att pappa kommer hem (mamma kommer så sent) så kan vi fika lite kaffe och chokladkex. Sen ska jag bege mig ut i mörkret för att hämta hem Jocke från innebandyn, lite halv jobbigt men jaja..
I morgon ska Lucas följa med till skolan för han har tandläkare 10.40. Hoppas det går smidigt både hos tandläkaren och i skolan!
Hahaha min Lucas är ju bara för gullig ibland. Höll på med fjärrisen till tvn och försökte få bort text tv..men lyckades inte. Så sa jag något i stil med "Hojja, blir tokig på det här!!" svaret jag fick från Lucas var "Lucas fattar" så tog han kontrollen ifrån mig. xD <3
Skola, jobb och sedan träning med Ingela. Gick/sprang ca 5 km och är ganska nöjd med det. Lagom tycker jag hehe. Efter promenaden var det mys med en kopp te och skit snack i köket! Skoj och skratt. For även och hämtade Jocke från innebandyn. En bra dag. Morgondagens schema är en lektion och sedan jobb. Funderar på att träna lite före jobbet om jag hinner!
Saknar nöten!! XD
En bra kväll igår och en bra dag idag. Hoppas på en mysig kväll också!
En spännande dag för Lucas som varit på bio för första gången!! Filmen vi såg var Bilar 2, och han var imponerad ;) Själv tycker jag att ettan är bättre och även Bergans hejdlösa historier. Riktigt mysigt var det i alla fall. Nu ska unge mannen få och sova så ska hjälpa till att lägga honom. I morgon skola -.- och sedan jobb! :)
Hejsvejs
Börjat dagen med ett jobb pass, sedan mys hemma i Svanstein och bastubad.
Nu fix med Milla och Jenny och sen bär det av mot umppis för party ;D
Tjosan!
Om jag ska summera denna dag med ett ord är det blandad.
Idag har det varit begravning i Svanstein, en mycket fin begravning. Vila i frid...
Efter begravningen kom Hanna, Marro och Vicki hit till mig för lite middagslagning, prat, fastspänning av barnstol (Tack Marro) och efterrätt!!! Vilket fick mig på bättre humör.
Efter att tjejerna åkt gick jag, mamma och Lucas över till grannen för lite bastubad, härligt! Och en riktigt bra avslutning på dagen.
Ensam helg denna helg, så nu ligger Lucas och sussar i sängen brevid och jag ska strax göra det samma! Jocke är i Ötå och lanar eller vad det var de skulle hitta på.
I morgon väntar jobb från 8-14. Första arbetspasset med Frida, ska bli kul och se vad hon går för! ;) haha nädå, men ska bli skönt att få träffa henne. Vi har börja höras och umgås så ofta nu på sistone, så direkt när man inte hör av varandra på någon dag känns det som att det var evigheter sen sist.
Night!
Idag har jag varit och jobbat. Riktigt roligt. Nästa vecka blir det ganska många dagar jobb, bra bra.
Jag har även hunnit bygga ihop min nya byrå, som jag är SUPER nöjd med! Det är så skönt med ordentlig byrå till kläderna istället för typ flyttlådor.
Nu är klockan mycket, natti!
Min kära mor xD
Min kära mor och jag xD
Idag har varit en toppen dag! Gick överraskande bra på svenska provet, även om det hade kunnat gå mycket bättre. Efter skolan så plockade Jenny upp mig och vi drog till Svanstein för att umgås hos henne med Milla. Mellis, chips, middag och efterrätt toppat med mycket skratt. Kan inte bli mycket bättre. Sådana dagar vill vi ha fler av.
Nu sussa, natti :)
Som jag nämnde tidigare så har jag varit till Hanna en sväng, och ja i alla fall försökt att plugga lite.
Just nu befinner jag mig i Svanstein. Jag och Lucas åkte buss hit och ska snart börja fixa käk.
Sen hoppas jag att någon kan kolla Lucas en liten stund så jag kan fara och träna med Jenny. En till grej som jag hoppas på är bastu efter träningen, hihi. I morgon har vi svenska prov så efter att vi fått något i magen ska jag läsa läsa läsa svenska, så att jag kan det iaf! Det gick bra att vara ensam med Lucas igår kväll och i morse förresten. Som tur var regnade det varken på morgonen när vi cyklade till dagis, och inte heller när vi cyklade hem nu på eftermiddagen.
Saknar Joakim!
Kollar in datan, men den var inte så intressant. Tvn är roligare!
Pluggar flitigt hos Hanna =
Blev en tur till yt med tjejerna, och äntligen hittade jag min plast som jag letat efter! Pello resan är avklarad och Lucas trivdes förvånansvärt bra idag, jämfört med sist vi umgicks med Frida & Alvin. Han som ville stanna kvar haha. Nu försöker jag plugga lite svenska i samband med tv tittande, och det går ju sådär :P Men kämpar på, om ca 45 min ska jag dra iväg till ötå för att hämta pappsen!
Tjao!
Skolan är slut för idag, wopidoo! Regnar och är kallt ute, känner att det är skönt att ha bil idag. Skolfoto på schemat och sedan en lite bilkörande fram och tillbaka. Först hem sedan till Pello eftersom Ville har träning. Passar på att umgås med Frida en timma. Sedan tillbaka hem för att plugga lite och lägga skitungen och sedan till Ötå för att hämta hem far min från jobbet.
Chilling in schooooool ;)
Idag har dagen spenderats i Haparanda med Joakim och Lucas.
Jag hittade en inte allt för dyr ute dress, en röd tröja från vila, ny sminkväska, byxor och Lucas samt nya mjukis åt mig. En trevlig dag helt enkelt. Såg Jenny, Milla och Ida ute på promenad och hade gärna umgåtts med tjejorna, men ska nog höra av mig i morgon istället :)
Ciao!
Japp, det blev som jag trodde. Jag är sjuk, så ingen skola för mig idag. Men tur att det är helg så missar jag inte så mycket i skolan iallafall! Jag har precis varit och lämnat av sötungen på dagis och nu väntar jag på frukost. (Mamma <3)
Under dagen har jag tänkt plugga lite, och när jag är klar med skolarbeten så ska jag kolla på tv och bara chilla ;) Hoppas jag känner mig bättre i morgon så vi kan vara ute med Lucas. Och på söndag blir det eventuellt bio! :D
Idag har det varit en extra rolig dag på skolan. Jag fick nämligen min MacBook!!
Efter skolan har jag och Hanna käkat sushi, handlat lite, fått presentpåse, hämtat ut paket och käkat lunch. En hittills mycket trevlig dag med andra ord. Det jag borde göra nu är historia samt geografi, om jag inte gör det i morgon innan skolan. Sen är det barnhämtning, middag och skjutsa bror till träningen i Pello som står på schemat. Och förhoppningsvis en promenad med Elina på kvällen!