Oj oj, kollade datumet precis och det gav mig en konstig känsla i mage.
Förra året precis nu låg jag på patient hotellet i sunderbyn och hade värkar. Var lugn men samtidigt jätte nervös inför vad som skulle ske inom de närmsta dagarna, trodde jag. Allt satte ju igång på kvällen och på natten hade jag ett nytt liv i mina armar. En alldeles underbar liten pojke vid namn Lucas. 02.39 föddes han, var 53 cm lång och vägde 3770 gram. En liten pojke med mörkblå ögon och riktigt mycket hår på sitt lilla huvud.Tänk att en så liten kan ge mig och Joakim så mycket lycka, redan när han föddes, och hela våra liv.
Det är så roligt att man kan bli så glad av att han lär sig nya saker, så oerhört glad att man nästan hoppar uppochner ibland. När han rullade runt, satt själv, stod upp mot stöd, kröp, gick mot stöd och tillslut började gå utan stöd var bland den viktigaste och roligaste utvecklingen. Snart springer han nog :)Imorgon är min lilla Lucas ettårsdag. Redan ett år sedan han föddes, tänk vad tiden går fort!
Jaha, i fredags hade Lucas kalas och fick massa fina presenter, och det har fortsatt droppa in lite presenter även under lördagen och idag. Det tackar vi för :) Han får även en på torsdag av mig, då han fyller år.
Igår fick jag en ledig natt som spenderades med Malin. Vi satt och pratade, försökte lösa korsord men de gick inge vidare, kollade Flyga drake och sen la vi oss.
På morgonen fick man ingen vidare sovmorgon då Malins mommo ringer först en gång länge, sen blir det tyst och jag somnar om. Efter ett tag hör jag att det ringer igen och frågar Malin om hon inte ska svara. "Nääh" är hennes stönande svar när hon snabbt somnar om efter att jag väck henne. Tredje gången mormor Vivi ringer stiger hon i alla fall upp och svarar.
Just när jag håller på att somna om efter deras samtal märker jag att Malin är så pass pigg att hon inte tänker somna om.  Gissar att telefonsamtalet var uppiggande ;)
Nåja, kan inte klaga på att inte fått sova för det har jag, lite i alla fall.
Vid halv 4 tiden hämtade jag upp Lucas, Ida och Jenny i svn och vi begav oss mot Malin för att grilla, Jocke anlände senare med moppen.
Det var trevligt sällskap och god mat och nu är jag och Lucas helt färdiga, eller jag är det...
Får se när Lucas har busat klart och är redo för en dusch och sen sängen.
God natt från mig hahaTjingeling!
Igår var jag hos Gabbo, och måste säga att de är underbat att umgås med dig! Har alltid kul och någon som förstår mig på ett annat vis än de flesta.
Åkte ungefär 01.05 så var smått trött i morse om man säger så. När jag kom till svn somnade jag sittandes.
Idag har jag och mamma städa i vår garderob med lakan, dukar, kuddar och gardiner. Mycket som ska slängas och lite till röda korset. Skönt att bli av med onödigt skräp :)
Snart kommer nog Jocke hit, får se om vi sover här i natt. Och i morgon har Lucas kalas. Så jag måste baka! Ska försöka få hit Gabriella så vi kan hjälpas åt och sen ser jag om jag ska ut och träna. Med vem får man också se sen.

En bra dag helt enkelt och jag känner mig lycklig :)

Tjingeling!
Igår umgicks jag med Madde och Tony. Vi promenerade med vagnen runt heeela byn, sen käkade vi och drog till svn. Där tog vi med oss Jocke och hoppade i båten ut mot myrholmen. Bad stod på schemat, och skoj vare. Lite väl kallt, men skoj.
Sen på kvällen var det mys med godis och chips som gällde för mig och sötnosen.

Idag är det marknad i Ötå så vi är på väg dit. Ska äta frukost, duscha och fixa lite gröt till Lucas. Sen är jag redo att åka! Frågan är ju bara då hur länge jag måste vänta på de andra -.-

Min sladd som man för över bilder med från kameran är borta!! Tråkigt att inte ha nå bilder alls. Måste leta!

Tjingeling!
Ännu en gång dåligt med uppdateringen. Men bättre sen än aldrig säger man väl ;)

Idag har det varit marknad i Juoksengi! Där har jag inhandlat två armband som Malin gjort, fin fint. Sen även en godis rem. Mumms.
Birgitta och Ove är på besök och idag kikade även Frida förbi.
Vi har hunnit vara på marknad som sagt, och en sväng till övertorneå och badat på Eko med Lucas.
Blev bjuden på en glass och nu är jag hemma igen. Vet inte om jag, Lucas och mamma åker till happis ikväll och sover där till imorgon eller om vi åker imorgon istället.
Hoppas vi åker nu snart.

Nu ska jag kila vidare.

Tjingeling!
Imorgon åker vi hem igen, och jag kan meddela att jag saknar Frida!! Och er andra med ;)
Har varit en bra vecka, skriver om den sen hemma för nu är kl mycket och vi ska upp vid 6 imorgon.
Godnatt!

Tjingeling!