Idag har dagen bestått av en mysig morgon ensam med Jocke = film. Sen pluggat och som paus har jag lagat middag, pizza, sen åter igen pluggat. Men det är ganska kul faktiskt. Speciellt när det inte känns omöjligt haha. Känner bara nu att det som saknas är att komma igång med träningen.
Imorgon ska Lucas till dagis från 7.30 - 11.00, alltså ska han hämtas efter lunch för då bär det av mot Ötå för vaccination på BVC. Kikar förbi på gäg en sväng också.
Känner att jag har fullspäckat schema varje vecka/helg och idag hade jag vela fara förbi hos Ingela, men hann inte pga plugg. Men vi ska ju dit nästa helg så! Och blir det  av någon anledning ändrade planer att vi gör det en annan helg kommer jag över dagen på lördag. Om det är okej för henne så klart =)
Längtar till torsdag då det är trääääning, mihi.
Borde sova nu, men är för uppe i varv, måste varva ner. Ska kolla på kläder som jag vill beställa ;)

Night!
Ensam helg i helg, dvs jag har Lucas ikväll till imorgon och sen får jag ledigt från imorgon kväll till i övermorgon = utgång = PEPP! Haha.
Skolveckan avklarad, så skönt så! Tänkte göra bort biologin idag men inget program på datan funkar så får ta med den till svantein imorgon och göra det där. Då är den också borta från att göra listan, så som biologin.
Lucas står och lagar mat med moffa och själv ska jag snart iväg till backen med Malin och Jenny! Ska bara ringa och checka att det verkligen blir av haha.

See you soon!

Lavern Sara, Lavern..mmhmm ;)
Ja Tanja, jag gillar att hoppa tillbaka till den 7e december haha. Menade ju självklart den 7e januari. Inte alltid så lätt att komma ihåg att det är ny månad och nytt år.
Idag är det som rubriken säger, den 10e januari, vilket betyder att skolorna börjar. Själv har jag haft hemstudiedag och använt denna till matte. Gick rätt bra med pluggandet och när jag var klar hann jag ta tupplur i samband med en film och nu är jag mitt i ojulstöket, plocka undan julen. Byter gardiner och värmeljus"hållare". Nu måste jag bara klura ut var jag har lagt förnsterlamporna som ska vara i köket och vardagsrummet. Kanske att de är ute i affären, eller de måste vara där, för jag hittar inga lampor uppe i skrubben.
Imorgon börjar min skola, har lite blandade känslor. Hade vela ha förevigt lov typ haha. Men nu ska jag inte tänka på det utan jag ska längta till Jocke kommer med mina jeans från Dave!! Och så ska jag komma ihåg att tvätta rött xD

Nu kände jag mig lite söt faktiskt med rosett och allting :)Ikväll blir det spelkväll med tjejorna, ska bli riktigt nice men först ska jag och Ingela åka och hämta hem Ville från träningen. Det blir bra.

Nu kommer det lite bilder på en söt Lucas!


Busar med burken, mamma hjälper. 


Kan själv! :D


Och så avslutar vi med en bild från när Lucas äter sin frukostgröt ;)

Idag har jag sett film hela dagen :)
Ska fortsätta med det nu när Malin kom!
Ska även försöka få tag i Emmie!

Tjosan!

Känner att jag kanske borde blogga lite.

Julen var superbra, var under dagen hemma i juoksengi, bastade, åt gooood mat och hade julklappsutdelning. Är supenöjd med klapparna! Fick bland annat en extern hårddisk och en ny mobil (!). Lucas fick massa roliga bra klappar, bland annat det bästa, en innebandy klubba, och så fick han pulka, väggbonader, fingerfärg, leksaker och massa annat skoj. Tack till alla!
Sen efter julklappsutdelningen for vi vidare till svanstein för lite mera julmys. Ännu mera klappar för oss tre, bland annat parfymprover och presentkort. Jocke fick nya skoterkläder, t-shirt, parfym och lite annat skoj.

Juldagen belv det utgång för mig, som chaffade. Hade en riktigt rolig kväll woohoo!
Dan efter det bar det av mot Ötå igen för att kolla innebandytundering som Jocke var med i. Blev en lååång dag kan jag säga. haha.

Nyår var ju sådär. For ut, vilket jag inte hade så stor lust till. Ville fara ut på isen istället men Jocke tvingade ut mig till pullinki, fick dock lite fritid om jag for dit så helt bortkastat var det inte. Denna gång var jag inte chaffis, men det hade då gjort det samma om jag varit det. Tråkigt var det och borde åkt till isen kan jag då säga. Men fick ju i alla fall min myårspuss av Erika :) puss puss!

Idag har vi haft gäster på besök, nämligen farbror Rune med frugan Ethel. Alltid lika mysigt när de är här!
Jocke är och premiärkör med skotern och Lucas sover i vagnen. Jag vill ha middag!

Nu ska jag tjata på mamma att vi ska börja göra middag och ta in Lucas.

Tjosan!Vad bjuder du på denna gång Sara? ;)