Haft motivation till att plugga så har skrivit lite på en rapport. Sen vare middag och nu känner jag att lite av min motivation försvann. Men ska tvinga mig själv till att plugga mera, känns så skönt efterråt.
Jenny ville att jag skulle på innebandy men känner att njaaaa, inte riktigt min grej de där ;)
Nu plugga vidare, Tjolihopp!
Jag trodde jag hade en plan, en plan som var perfekt. Jag skulle stanna på Pellohallen nu till hösten i alla fall ett år frammåt. Medan skulle Joakim söka jobb eller gå någon förarutbildning. Lägenhet eller hyra hus. Sen om ett år eller två börjar jag plugga, när jag kommit på vad jag vill bli.
Nu vet jag inte längre. Jag känner att min plan som var plan a plötsligt blivit plan b. Jag vill plugga, gärna flytta dit jag pluggar. Om det ens är möjligt. Sitter och överväger om jag ska söka någonstans, eller överrallt! Se var jag kommer in och vad jag väljer. Om jag ens vill börja plugga då.
Känner att framtiden kommer bli spännande, samtidigt som jag känner mig lite osäker. Det jag vet är säkert är att jag vill börja vårat liv på egen hand! Var när och hur är ännu inte säkert..
Fredag - discovakt i Svn med Jenny och Lucas. Trevligt trevligt, sen på kvällen när lucas somnat blev det tre rätters för mig och Jenny. Gott!! Bästa tre rätters ever ;)
Lördag - En tripp till happis med Sigge och Lucas. Blev att inhandla jeans och jacka åt bror och sedan linne och en topp till mig. Plus lite förvaring på IKEA. Häng i mammas lgh till hon slutat (trodde vi, kom en timma för tidigt för att plocka upp henne. Då tog vi en fika på Rajala och så köpte jag nya örhängen. Maxi och sedan hem till Jenny. Därifrån vidare för lite cruis i Pello. Trevligt trevligt.
Söndag - Sooovit och sedan åkt till Juoksengi och invigit Lucas nya leksakslåda. Ska fixa lite i garderoben där uppe och sen samt plocka undan lite kläder från stolen. Om jag inte gör det i morgon.
LÖÖÖÖNEN ÄR HÄÄÄÄR!! :D Började med att tanka FULLT (mamma) i bilen, sedan köpte jag strumpbyxor, strumper och kallingar till Jocke, lite kaffe och årskort sms. Plus att jag skickade iväg en beställning till HM igår =)
Lucas har just lagt sig och jag har rensat bort ALLT jag inte använder från min garderob. Antingen för jag kläderna till Röda Korset eller så passar jag på att tjäna en slant och för de till Loppis!
Inväntar Jenny, så tänkte bjussa på lite te ;)
Sen ska jag skriva en shoppinglista över diverse saker som behövs köpa hit. Blir dessutom tokig på att ha en så liten garderob, har endast en byrå där jag har de mesta av mina kläder.
TJIHO!
I går hade jag en awsome kväll med bästa Jenny på umppis! Kvällen avslutades med varsin strips, läsk och lite Kaffe. Var svin trött så har sovit ända till 2. Sedan kollade vi film och vid halv 5 var det middag, tv och iväg till Juoksengi. Har med andra ord inte pluggat lite mycket som jag hade tänkt. Även om jag fick in lite plugg på lördag under dagen. I morgon består dagen av bara plugg i stället. Tre prov och en inlämningsuppgift denna vecka.

Nu lite kvällfika och tv! Ska se stjärnorna på slottet med Joakim när han kommer hem från isen ^^
Night!
Idag åkte jag på jobb och det är ju alltid lika trevligt att få hänga lite med kunderna och personalen. Efter jobbet bar det av till Frida för middag och semla. Sedan gasa iväg till Juoksengi för att köra skoter med Lucas (hans egna rattis). Vi åkte på rumpan i grannens backe, hälsade på renarna och sladdade. Sedan mys med chips och dipp framför "Sveriges Värsta Bilförare". Lucas har ställt sina bilar, som alla följer med och sover med honom, framför tvn så att de också kan titta.
Godnatt!
ovärd skola, de enda vettiga jag gjort var att skriva en mening på engelska. Borde verkligen plugga nu också men har  inte ro..
I morgon blir det jobb hela dagen och på fredag tandläkaren i happis.
Hoppas på att Jocke följer med så slipper jag åka helt själv.
Haft sovmorgon och sedan åkt till skolan för dagens enda lektion, som ersattes av student möte. Lottat paren till balen, skoj skoj, även om jag redan visste att jag är stuck with Jocke..haha nädå, skönt att få gå med honom.
Sedan har jag varit på skön massage hos Seija och nu sitter jag hemma och borde plugga. Men tiden rinner iväg så fort. Måste också äta något eftersom jag inte han äta frukost eller lunch.
Kokar nog lite te och tycker i mig någon macka, sätter mig ner och börjar plugga. Låter som en bra plan, så länge som jag lyckas genomföra den!
Tjingeling!
Multitasking på hög nivå! Pluggar effektivt samtidigt som jag målar naglarna, samtidigt som jag myser i min ganska nya fleece tröjja =)
Helgen bestod utav jobb, blev att byta helg med Sanna så nu till helgen är jag ledig! Skönt, då hinner jag plugga inför mina tre prov nästa vecka. Efter jobbet var jag dock flitif med Jocke och gav mig ut i skidspåret. Åkte inte så långt, 5 km på både fredag och lördag, men bättre än inget! Sen vill man ju komma igång med skidor utan att de ska vara för jobbigt i början så man blir less.
Plugg och sedan när Lucas somnat bär det av till Jenny! Kläder från Nelly har anlänt och det är dags att prova och betala.
Ciao!
Igår tränade jag, planen är att träna i alla fall varannan dag. Sedan drog jag til Jenny och skickade iväg en beställning till Nelly. Efter det tv med pappa och sedan kunde jag inte somna, somnade kanske kl 1. Så någon var trött i morse. Som tur är så har jag sovmorgon varje dag förutom måndag.
Efter engelskan for jag till Siv på ansiktsbehandling. Skönt och smärtsamt. Nu ska jag ta och städa bort julen.
Igår gjorde jag en marängtårta med citronkräm, och den lyckades. Tro det eller ej! ;) Så nu kan jag bjuda på de om jag har tjejerna över här någon dag. Sen körde jag ett 30 min träningspass, lite cirkelträning, super bra var det! Idag är planen att köra igenom det igen, den här gången med mamma. Hon ska få svettas haha.
Nu sitter jag i skolan, sovmorgon på tisdagar till 9.20 vilket är riktigt skönt. Speciellt när Jocke förmodligen tar bil på tisdagar och kan åka senare än 8 bussen i alla fall. Historia är dagens enda lektion.
Heippa!
Började första jullovsveckan med att jobba lite extra nu när jag hade tid.
Julafton var riktigt mysig, vi vaknade upp i Juoksengi, Lucas fick öppna ett paket - Alice i underlandet, som vi kollade på direkt. Vi åkte till Ötå en sväng och sedan var det middag. Å vad jag älskar julmat! Skinkan, rödbetssalladen, leverpastejen, lite lax och någon köttbulle och prinskorv. Samt julmusten, den får vi inte glömma. Kan inte bli mycket bättre. Sedan kom tomten och Lucas hade det riktigt roligt, men tyvärr missade Ville tomten eftersom han var och köpte tidningen :o Fick nästan allt jag önskat mig plus lite till så är supernöjd. Sedan bar det av mot Svastein för mera klappar och julgodis.
Juldagen var det utgång på schemat, vilket var riktigt trevligt. Ingela var chaffis med sitt sprillans nya körkort, grattis! Och Camilla körde den andra bilen. Fick träffa båda Sarorna, Sanna, Malin och Ingela och så klart Milla och Ida.
Sedan var det några jobbdagar till, och pluggande. Planen var att få bort allt men hann inte riktigt då jag åkte till Umeå med Jenny i fredags. Mycket roligare än att plugga.
Vi började fredagen med att handla lite middag och frukostgrejer. Tacos till middag och en biltur in till stan på det. Lucas däckade i bilen, men när vi var tillbaka efter bilturen lekte vi snön en stund. Lucas med overall, mössa, handskar och till och med halsduk. Jag och Jenny med jacka, handskar, jag hade mössa och sedan mjukis! Lite kallt men roligt! Sen fort in i värmen för mys framför tvn.
Lördagen bestod utav shopping och hämtmat till middag. Fyndade lite smycken, en skjorta och en topp. Lucas fick två fina bilar tavlor. Galdiatornerna och fruktsallad på det. Sedan tog jag och Jenny en nattpromenad efter att Lucas somnat.
På söndag åkte vi hem mot lilla Juoksengi, men började med ett stop på Leo's lekland i Skellefteå. Oj vad vi lekte, klättrade, åkte kana, käkade mat, åkte lite mera kana och sedan när vi var helt slut var det dags att fortsätta hemmåt. I Jävre stannade vi för att få i oss lite energi i form utav choklad och kaffe, några bananer och lite vatten. Visade även var faster Lena bor och hur byn ser ut allmänt åt Jenny. Tyvärr blev det inget kaffe hos Lena, då de var på hockey i stan (piteå). Lucas klarade bilresan hyffsat bra. Lite gnäll innan Kalix men sedan var han på toppen humör och slumrade till några gånger innan vi var hemma. Skönt att komma hem men säger då att den resan gör jag gärna om!
Idag ska jag försöka plugga lite, har bara en lektion i morgon så hinner plugga då också. Sen vill jag ju mysa gärnet med Jocke! Saknat honom lite sådär ^^,
Tjaoo!
Meningen att jag skulle plugga men det sket ju sig mer eller mindre. Lyckades ta ut mina allan arga tankar på Jocke så nu är han också sur. Ska baka och tjocka framför en film. Kanske läsa en bok och sedan sova. Sen ska jag försöka muntra upp Jocke också :p Hejsvejs.
Ännu ett år har passerat, och ett nytt börjat. Nyår firades på ski, trevligt men jag och Joakim har kommit fram till att nästa nyår firas nog hemma i Juoksengi med Lucas & CO. Igår kväll har jag spenderat lite tid med Ingela och Malin, sedan på morgonen bar det av till Malin igen för att kolla på Juoksengis julkalender 2000. Nostalgiskt må jag säga, och i morgon fortsätter vi med år 2001 samt år 2002 i övermorgon. Meningen att jag ska börja plugga ny, men måste säga att jag känner mig extremt lat med att börja. Ska kanske göra det senare när jag har mer energi. Men i morgon efter kalendertittandet MÅSTE jag börja plugga. Så skönt sen när man gjort det man ska, men så svårt att orka börja. Planen är att göra bort alla små arbeten och ta de större arbeten sen när jag kommit in i pluggandet.
<3