Lycklig med dig!! <3

Dålig uppdate på sistone, jag vet. Men det är för att jag har varit i Svanstein och Pello i helgen.
Igår tillbringades kvällen/natten hos Frida, Sara var också där :)
Vi lagade middag, kyckling och bandpasta eller vad det nu heter. Sen käkade vi godis och kollade tv/film. Vi kollade Avatar men var så trötta så slutade se efter en timma. Kollade istället resten på morgonen innan Frida körde oss till Juoksengi. Snöade och var oplogat på vägen så Saras mamma fick hämta Sara från mig. Vi hade med oss Alvin och Teddy i bilen så de fick komma in en sväng och hälsa på hos mig.
På tal om Alvin och Teddy så myste jag och Frida med Alvin mellan oss på morgonen innan vi steg upp. Sen myste jag med Teddy när vi kollade resten av Avatar. Mysigt ;)
Har även hunnit vara med Madde och Tony. Vi kollade film, Rally brudar! Hehe. Madde som ville se och Tony hade INGET att säga till om NÅGOT.
Bestämde även att vi åker mot Kalix kring 9 i morgon. Köper lite lunch till mig, jag käkar lunch. Sen tar vi bilen till badhuset, parkerar och tar vagnen till Lisa. Förhoppningsvis somnar Lucas och sover någon timma innan vi drar och badar med Elin, Chrisse och Rasmus.
Elin hade ett par badbyxor till Lucas som jag nog ska köpa, eftersom mormor glömde köpa idag. (Vilket var förväntat haha) Det blir andra gången vi är och badar med Lucas. Sist var ju när han var tre månader med Malin och resten. Måste förresten ta med minneskortet så jag kan få med mig hem bilder från dagen. Orkar nog inte ta med egen kamera tror jag.
Nu ska jag dra till sängen och mysa med min älskling <3

Slänger in en bild på Alvin från förra sommaren när han var liten ännu.Tjingeling!

Idag bär det av till skolan igen. Efter skolan möte och efter mötet Erika! :D
Svin längesen jag var hos henne. Senast var när vi kollade hotell i Turkiet, Grekland och Spanien. Blev ju Turkiet som sagt. :)
Nu måste jag ta och duscha, som Jocke sa igår: "Julia, ska du duscha idag?" 
                                                                      "Nej"
                                                                      "Va!? Du duschar ju aldrig!"

Okej, aldrig är inte riktigt sant då jag duschar varannan eller var tredje dag. Men valde att duscha idag fast jag fått gå igår för jag måste ändå blöta håret på morgonen om jag lägger mig med blött hår på kvällen.
Nå i alla fall. Sen ska jag ta och klä på mig, fixa mig. Äta och hoppa på bussen.
Hörs sen!

Tjingeling!
Slö jag blivit på att uppdatera bloggen och bdb känner jag. Vet inte varför det inte blir av. Kanske för att vi varit i svanstein ganska mycket nu och då blir det inte av att vara vid datorn.
Vad har hänt sen sist då?
Igår bokade jag och mamma resa till sthlm 28 juni - 4 juli. Det är jag, mamma, Jocke, Lucas och Sigge som åker.
Malin och Ingela, försök boka så ni är där några dagar som jag är där?

Idag har jag plockat och städat. Måste dock verkligen torka damm och dammsuga men det får bli en annan dag. I morgon om jag hinner eller på onsdag kanske.

Lucas ligger ute och sover i vagnen. Han har sussat där ute i tre timmar. Tar nog in honom senast 2-3. Var faktiskt ute och promenerade med honom idag. Super fint väder och allt.

Nu ska jag ta och göra lunch, eller så ber jag Jocke göra om han kommer hem nu vid 1. haha.

Tjingeling!
Dagen har sett ut såhär :

Kört Ville till happis, kört till ötå.
Kört i ötå, tränat lite parkering.
Kört hem.
Erika följde med och hälsade på.
Erika och jag drack te.
Erika åkte hem.
Pluggade lite teori.
Jocke och Lucas kom till juoksengi.
Lucas somnade inför natten.
Jag och Jocke ska mysa framför tvn med chips, läsk och godis.

Tjingeling!
Nu när Lucas börjat hasa sig fram ordentligt och krypa OCH ställa sig upp mot saker så är han helt omöjlig ibland. Han är överallt! haha. Roligt med alla dessa framsteg som skett men jobbigt när han ena stunden är vid mina fötter för att i nästa vara borta i andra sida av rummet. Sen när man har honom i famnen är det super tråkigt att sitta still. Han vill någonstans hela tiden. Det går iof att ha honom i famnen när han är trött för då somnar han till slut. 
Längtar till han börjar gå också. Ännu mera spring och hålla koll, ja. Men det är så roligt ändå. 
Idag har vi inte gjort så mycket. Varit hemma med mommo. 
Var och förde lite saker till återvinningen, sen till affären för att köpa nya nappar och slutligen en sväng till finland. Vi tänkte först gå men blev lite lata och tog bilen istället.

Nu ska jag beställa photopapper. Får tre paket för priset av ett på InkClub!! plus att erbjudandet är två 3-pak/familj. super billigt och bra.

Tjingeling!
 
Uppdaterat dåligt nu, men det är för att jag varit i svanstein. Säger vi ;)
Har varit och klättrat med Frida och Petter nu en dag under lovet. Kommer dock inte ihåg vilken det var. Sen har faster Lena och kusin Vilmer varit på besök under lördag. Var i backen och sedan och klättrade. Kommer bilder från det sen när jag orkar ladda upp på datan.
Igår kom Frida och Erika till svanstein och hälsde på. Roligt! Vi bokade resan till Turkiet! Åker den 24 augusti, wiiie. Bokade även tid för körlektion på torsdag med NB kl 11.00. Påminn mig Frida!!!
Idag har Erika och Malin hälsat på här i juoksengi. Vi drack te och åt polly som vanligt. Mumma.
Gjorde även lite teori på datorn och det gick ju sådär första gången. Dvs att jag blev underkänd. Men med övnin blev jag bättre och klarade de två gånger! Ska träna ännu mer imorgon. Har tänkt vara flitig med teorin. Känns onödigt att kugga den när man väl har provet. Kostar ju bara pengar haha. Nå vi ser ju hur aktiv jag orkar vara på den fronten.
Nu kom Lucas och Joakim hem från svanstein. Ska gå och mysa med dom nu!Tjingeling!


Bilder från när vi var och grillade Jocke, Hannes och jag.

          


Sover i vagnen :)

     
Åkte tåg hem till Frida efter alla turer i pulkbacken. Dags för fika och spel :)

Tjingeling!

Idag bär det av mot pello hem till Frida, där pulkåkning står på schemat. Har med mig Lucas så världens bästa Tanja ska få träffa honom, och även Fridas mamma som längtat. hehe.
Ska börja klä Lucas nu alldeles strax. Först borsta tänderna bara.
Har med mig kameran, skit fint väder ute! Laddar även upp bilder från helgen sen när jag kommer hem.Sara får symbolisera denna dag :)

Tjingenling!

Idag har jag, Erika, Sanna H, Timo och NB varit i kalix på risk 2. Vilket var svin kul.
Blev mycket skratt i bilen under risk 2an. Haha. Och "handledaren" var en riktigt bra. En sån ska man alltid ha, som man kan ha roligt med ;)
I morgon ska jag kanske vara med Ida och Ingela. Eller så kanske vi hittar på något på lördag istället. Får ju se. Det beror på hur jag och Jocke ska spendera helgen.
Natten spenderas i Juoksengi i alla fall. Har inte sovit hemma på en vecka så det är skönt att vara tillbaka.
Ska förresten tvinga ut pappa och övningsköra med mig! Moahaaha.
Nej, nu ska jag mysa med älski i soffan.

Tjingeling!


pussis :) <3
Sitter och väntar på att Vivi kommer från kalix och hämtar iupp mig och Lucas till svanstein.
Roligt med tjejerna här må jag säga, som alltid.
Kl 7 ska jag ut och gå med Frida är det tänkt, fast det är snö oväder ute. Följde Erika till bussen och det var ändå ganska skönt där ute.

I morgon skola igen. Lucas följer med och passas av Erika som vanligt. Bra bra. Nu ska jag busa lite med Lucas innan vår skjuts kommer.

Tjingeling!

och jag har just ätit klart min lunch. Tänkte värma köttfärssås med spagetti, men spagettin var slut. Hittade lite ris istället som jag kunde värma till.
Nu sitter Frida, Sara och Erika på bussen antar jag för den åkte ju för 5 minuter sedan. hihi. Erika kom också hit, vilket var roligt roligt. Måste bära ner videospelaren från Sigges rum. Men jag måste vara tyst för Lucas ligger där uppe i kokongen och sover. Det är också orsaken till varför jag måste bära ner den. För lillen sover där uppe och vi vill ju inte väcka honom.

 

Tjingeling!

I dag är det första mars. Det betyder en bild på mig heeela månaden i almanackan ;)Min att göra lista i dag består av detta:
- Diska
- Bädda Villes säng
(men ska tvinga honom göra de själv när han kommer hem hah)
- Hänga upp tvätt
- Ev. baka fika
(om jag hinner, annars har Frida och Sara med sig godis tror jag:)
- Ev. göra middag (om det inte finns och värma eller att jag hinner åka tillbaka till svn)

Just nu ligger Lucas och tar en lite tupplur i sin egna säng (!). Trodde inte jag skulle lyckas söva honom där utan mat eller nått sånt. Tänkte att de är för otrångt haha. Uppe i kokongen är det så trångt och den kan man gunga igång. Men se så somnade han i egen säng. Skönt.
Får se om jag lägger ut honom i vagnen i dag. Det är endast -10 i dag men det snöar som tusan. Det betyder att det blir super svårt att gå med vagnen och jag tvivlar starkt på att någon plogar vägen. Sen så blir vagnen så jättesnöig om den står där ute. Nå jag får ju se.

Ska i alla fall ringa Ingela och be henne komma över innan Frida och Sara kommer. Måste passa på att vara med henne nu när hon har lov och är här (?). Hon har inte ännu svarat på mitt sms och om hon inte gjort det efter 9 så ringer jag och väcker henne! Moahahhahaha.

I morgon ska vi mest troligt boka resan till turkiet!!! Wiiihooo säger vi till det.

Nu börja röra på mig mot min att göra lista och mot telefonen för att väcka henne.
Tjingeling!