Jobb jobb jobb, klirr i kassan.
Efter jobbet åkte jag på att följa med till finko och tvätta Fridas bil. Var moraliskt stöd genom att sitta med henne i bilen medan bilen blev tvättad och efter det blev jag bjuden på en glass! Det tackar vi för! :)
Inget och göra samtidigt som det har varit tusen saker att göra på jobbet så min hjärna är helt död nu. haha.
Få se vad kvällen har att erbjuda :)
Wiihoo, snart är april slut. Det jag hunnit med denna månad är att för det första fylla 20!!! :D
- Premiärat på Systemet med Sara
- Varit i Luleå och träffat båda Sarorna
- Umeåresa med Jenny
- Kyckling x')
- Sarorna
- Shopping
- Takida
- Shopping
- Utgång
- Mot Piteå för In Flames
- Försökt få igång träningen igen vilket resulterat i ett pass på gymmet, en promenad till Rantis från Svanstein samt en promenad idag med mamma. Få se vad man hinner med under helgen för träning! Härligt att de kommit igång igen någorlunda.
- Bokat tid för provfrisyr av balfrisyren samt bokat in klockslaget för balfrisyren.
- I morgon ska det hinnas med en fika med tjejerna. Sen får vi se vad mer jag hinner i april. Och sen är det MAJ! Härligt med vår!! Underbart väder :)
Det var det. Bye!
Händelserik helg med utgång (chaufför) efter fest, läggdags halv 6 och uppstigning halv 7, jobbat, utgång igen (chaufför) fick sova några fler timmar än natten före, uppstigning kring halv 9, jobbat, fikat med fint folk. Hem och sova sen upp igen och jobba. Efter jobbet idag hittade jag en present i brevlådan från Malin som har varit en liten extra krydda i helgen, har även hunnit med att träffa Linus igår! :)
En rikitgt bra helg med andra ord. Nu ska jag vila upp mig ordentligt, sovmorgon står högst upp på schemat haha..sen ska jag försöka ta mig ut på en promenad innan jag sätter igång med pluggandet.
Fy bubblan vad mätt jag är, middagen var supergod! ;)
Idag har jag varit ledig och började dagen med en promenad runt byn. Kunde höra fåglarnas kvitter och kännde att snart får det ta och bli sommar. Efter frukosten hade jag lite kvalitetstid med pappa = fika i finko. Har hämtat hem Sigge från skolan och sen har jag kollat lite närmare på utbildningar. Har kollat mest på ett åriga distansutbildningar som är halvtakt eller kvartstakt. Då hinner jag jobba samtidigt som jag läser någon kurs. Just nu känner jag mig inte motiverad att börja läsa en utbilning som tar 3-5 år, väntar nog med det. Roligare att tjäna ihop lite pengar istället!
Nu blir det duschen. Upptäckte även att mina naglar blivit så pass långa att det är värt att måla. Så de ska jag hinna med idag, och även försöka städa rummet å vardagsrummet. Kikar nog förbi hos Jenny också ikväll.
TJIHOOO !
Jag vill så gärna träna, i morgon är det en vecka sedan jag rörde på fläsket. En vecka!! Omotivation följt av min jäkla förkylning. Blir nog inte tantgympa i morgon. Hoppas på att bli frisk snart så jag får röra på mig, ska dock ut idag på en promenad men vill röra på mig ordentligt, så jag är slut efter träningen.
Sen önskar jag mig fortfarade en ny mobil, fyller ju år snart så. BLINK BLINK!!
Är så less på min mobil, att ladda den funkar knappt då de är nå glapp, den vill inte väcka mig, den är jobbig och smsa med och är riktigt seg nu. Vill bara att den ska dö så jag får köpa en ny! Känner att jag inte riktigt har ekonomin att köpa en mobil för skoj skull..om denna däremot dör måste jag köpa en ny och då kan jag lika väl köpa en bra en haha.
Äntligen är det April, känns som att denna månad kommer flyga fram! Det första att se fram emot är påsken, då kommer massa fint folk hem igen som man saknat. Sen är det ju min födelsedag, med fiiiiika :D Sen i slutet av denna månad bär det av till Umeå en sväng. Dessutom blir det bara mer och mer vår och tillslut är det sommar! Längtar som tusan.
Nu till något helt annat, jag har gått och blivit riktigt förkyld. Sjukdom efter sjukdom känns det som nu, hela tiden är de något. Ville så gärna fara å träna idag, men halsonten säger nej så får väl lyssna till det då. Tagga gympa på onsdag istället kanske. Eller så får det bli gymmet i slutet av veckan.