Idag efter skolan åkte jag, Sara och Tanja till Frida. Där fick vi chokladkaka som Frida bakat alldeles själv, lite godis och så julklappar! Älskar att ha julklappsutdelningn såhär någon dag innan jul så man får börja med paketöppningen lite i smyg.

Jag fick två böcker av Frida och ett par strumper som Rasmus tyckte var jäääätte fina (not), men jag gillade!
Från Sara fick jag 20 vaccinationer till unicefs barn, nagellack och en film, supernice!
Från Tanja fick jag duschkräm, en skrubbgrejj och ansiktsmask, vet inte riktigt vad hon vill säga med det??
Sen fick Lucas också en klapp, får se vad det är på julafton.
Superbra klappar som jag är riktigt nöjd med! Ska måla mina naglar ikväll, använder mina nya strumper, funderar på att börja läsa någon av böckerna och ska använda min nya duschkräm nästa gång jag duschar. Eller så lyxar jag till det ikväll med ansiktsmask, målar naglarna och unnar mig själv lite sånt, och efter det mys framför en bok med strumperna, nyduschad. Få se hur det blir :)

Bytte även klapp med Erika i skolan innan jag åkte hem, Lucas fick också en klapp. Får se på julen vad de innehåller, spännande. Ska lämna av min klapp till Linus imorgon när jag kommer hem från Luleå bara jag kommer ihåg haha.

Nu ska jag dra vidare, vi hörs!

Sjunger :)


Varit ute och fotat med Sigge bland annat :)


Fin himel när vi var ute och fotade


Utgång x2 med dessa flickor bland andra <3


Vi har bakat lussekatter


I med kesella :p


Hjälpt morfar med disken


Hjälp till med matlagning/provsmakning ;)


Lussat på dagis som tomte, utan luva.


Busat med Malin på dagis

'
Och lekt en massa på dagis under dagarna!

En liten uppdatering om vad vi haft för oss :)

Ojsan, ett litet uppehåll har det blivit här igen. Äh!
Helgen har varit bra, på fredagen mös vi hemma i svanstein med bastu och idol. Sen på lördag for vi till happis och köpte julklappar. Lucas fick två julklappar, en från Jocke och en från Jocke och mig. Ska se vad jag ska ge åt Lucas som är bara från mig, blir nog lite duplo om jag inte hittar något annat. Sen fick även jag en julklapp!! Wiihii :) Spännande!
Jocke hittade också julklapp till pappa och jag hittade till Frida, Tanja och halva Ingelas. Då är de ju "Bara" Ville och Sigges, Saras, Malins, Madde och Tonys, pappas och Jockes kvar då..hoh.. Den enda som jag har lite hum om vad jag ska köpa åt är Jocke, och Sigge. Måste nog börja leta!
Sen kom jag och Jocke på en rolig och fin julklapp som vi ska ge åt mamma&pappa och åt Vivi&Stig. Hihi. Ska beställa de någon dag. Kanske idag, får se :)

Idag är Jocke hemma från praktigen och ska plugga inför data provet, och jag har hemstudier som varje måndag. Blir att plugga kemi och religion. Skulle göra bort kemin på hålan imorgon, efter att jag suttit i fiket, men då har vi kör til halv 3. Religionsprovet börjar typ 13.45 tror jag så jag missar ju det också. Känner att jag inte hinner göra ett religionsprov på en 20 minuter. Så då kanske jag gör kemi som jag har tyå 40 minuter på mih och religionen på fredag istället. Men båda proven ska vara gjorda denna vecka iallafall! Sen nästa vecka har vi matteprov, så ska plugga en del matte nu denna vecka också. Många grejer att göra samtidigt, men ändå lagom mycket, så det blir kul. Måste även hinna få in ett träningspass på torsdag Frida! haha

Nej nu ska jag börja jobba med skolgrejerna, sen ska vi kanske ut och skotta gården, eller busa i snön.

Herrå!


Hittade en bild på Tanja ;)