Jag känner att det kanske inte riktigt är min grej att ha en blogg, eftersom den aaaaldrig uppdateras. Men känner samtidigt att den är bra att ha ifall jag känner min sugen på att skriva lite. Så jag tror att den får hänga kvar ännu lite till.
Vad har hänt på sistone då? Jo, jag har fyllt 19 i måndags! :D Alltid lika roligt att fylla år, har fått lite presenter och fika. Sen igår fyllde Sara L år, Grattis!, och vi ska fira oss nu på lördag. Vad vi ska hitta på är inte riktigt bestämt ännu. Måste diskutera med Sara imorgon.
Har även varit på en weekend i köpenhamn med Linus och Lucas. En trevlig resa och skönt att komma ifrån det verkliga livet om man säger så.
Idag har jag varit duktig och gjort nationella i svenska, gjort klart pedagogiskt ledarskaps inlämningsuppgift samt filat på min redovisning i biologi som är imorgon. Känner mig sådär lagom effektiv. Har även hunnit med en resa till Pello med pappa och ville. Alltid lika trevligt :)
Godnatt!
Lucas på zoo i köpenhamn!
Redan april, hoh vad tiden flyyyger iväg. Idag är det måndag och det betyder att jag har vatir hemma idag och pluggat. Har även hunnit med att så blommor och vara en sväng i Pello.
Två dagar skola och sen tar jag helg. På onsdag efter skolan bär det av mot Skellefteå till farbror Rune och sedan på torsdag morgon vidare till Umeå. På fredag åker jag hemmifrån till Luleå, tar flyget till Stockholm och sedan vidare till Köpenhamn med Linus och Lucas. Ska bli skönt! Kommer tillbaka på måndag kväll. Men måste erkänna att jag känner av resfebern. Checka in ensam med Lucas, bagage och vagn, hur ska det gå? Tur att faster Birgitta och Ove kan hjälpa till :) Sen efter säkerhetskontrollen möter jag Linus och låter ansvaret glida över till honom sådär smidigt. Han får ha koll på allt annat förutom Lucas som jag ska ha koll på hehe. Inte heller alltid det lättaste. Men det blir nog en bra avslapnande resa med djurpark och bad, samt strosa omkring.
Night!