Dagen började med en tur till happis för att spänna rälsen, sedan vidare till pello för jobb. I morgon blir det skola (äntligen) och jobb efter det :) Nice!

Nu kollar jag Grey's med en chokladkaka samt lite julmust! Love it!
Julklappar..
Sara K - check!
Frida L - check!
Malin - ????
Ingela - !?!?!?!?!?!!?
Erika O - Vad vill du ha? :)
Erika K - Vad vill du ha då? :)
Jocke - vet aldrig vad jag ska köpa till dig..
Madde och Tony - check!
Lucas - Finns hur mycket som helst att köpa, vad ska jag välja? =)
Hahaha dessa problem vad folk ska få :p



Sitter och funderar på julkappar och blir fotad av Lucas <3
Ärlighet varar längst
Trotsade mina krämpor och tog med mig Lucas till Pello för att överraska Frida. Vi åt middag på Pellohallen och sedan gick Lucas och jobbade med Frida. "Jag ska fylla på charken mamma!" och så gick de iväg. Efter att Frida slutade jobbet blev det en tur till finko för att köpa hårfärg och sedan väntade bastu hemma hos fröken Lindberg. Efter det lite chipsmys framför Idol och sedan bums i säng kl 22.00. Gissa om någon liten var trött i morse! Sitter nu hemma och Lucas är helt sluuut här i soffan brevid mig. Stackarn. Tror dock att han har feber :(
Idag blir det att hämta lite krafter medan Jocke sover, och sedan bege sig mot Svanstein skulle jag tro. Siktar på en skön hemmakväll med mina favoriter. Härligt!

Igår kväll var jag på bio med Frida och Jocke, Breaking dawn blev det (haha de enda som gick igår ;). Sedan så har jag gjort en pepparkaks Saffrans cheeskake som blev super god. Känner mig duktig :) Nu kolla lite tv, sedan plugga och soooova. Night !

Sitter just nu i skolan som vanligt och idag fick jag låna Joakims dator. Planen är att verkligen sträckläsa min engelska bok för jag ska prata om boken med Inga i morgon.
Igår blev jag suuuuper happy eftersom mina/våra julgardiner kom! Så direkt när jag kom hem bytte jag gardiner i mitt rum, vardagsrummet, köket och hade tänkt lägga upp även i Villes rum. Men de gardinerna behöveds kortas och jag fick inte igång symaskinen..
Snart är det mat och det är pizza på schemat! gotti gott gott.



Hejsvejs :P
Har just haft en givande filosofi lektion, höhö. Sitter nu med BFFsen på toget, ska plugga inför samhällsprovet strax och sedan åka hem med Jocke ;)
Bloggtorka eftersom att Rikard har snott min dator :o Mjaaauu..
Hejsvejs!
Denna helg kommer bestå av arbete. Och det är så skönt att ha gott om tid på sig på morgonen. Vaknade tidigare för jag trodde Lucas och Jocke skulle åka med till svn, men de skulle de visst inte. Och det resulterade i att jag var klar med redan 6.35 och kunde börja käka frukost i lugn och ro :) Behöver inte åka förrän typ 7 för att slippa köra som en tok haha..


Snart bär det av mot jobbet! ;)
Idag har det varit en toppen dag! Skolan började med håla till 11, då jag passade på att plugga lite, sedan var det geografi, prov och historia där vi kollade en "film".
Ingen bil idag så jag och Jocke fick promenera till dagis och hämta sötisen, sen var det lek på gården medan Ville och Ida fixade middag. Efter middagen diskade jag *duktig, och Jocke fixade kladdkaka med grädde/vaniljvisp och hallon. Favorit i repris ^^
Eftersom det har kommit mini lite med snö passade Lucas på att åka pulka =)
Wihoo :)
Tjolahopp haha
Helvetes jäkla skit dator!! Har ändrat lösenord på min dator, och nej jag har inte glömt vad det är, MEN jag kommer inte in på datan! Skit sak! Grr!
Nå nu ska jag iallafall ta och plugga lite och sedan en bastu på det. Hoppas det får mig på bättre humör..







Herrå!!
Jobbigt att när jag väl kommer igång med pluggandet är det alltid något som gör att jag måste avsluta det innan jag ens blivit klar. Nu har jag riktigt bra flyt med pluggandet, men vet att förr eller senare måste Jocke iväg på innebandy så då måste jag ta Lucas och sen när han väl har somnat vill säkert pappa att vi kollar på något program på datan eller så. Jobbigt för att provet är på fredag och tror inte jag kommer hinna plugga så mycket som jag hade velat. Vet att det är mitt eget fel för jag alltid börjar plugga alldeles för sent osv..Så sjukt skolless jag är! Hade mycket hellre jobbat eller så.
Nåja, back to historie boken samt psykologin!
Woppiday!
Glasögonen på så att jag är exta fokuserad! ;)
Igår jobbade jag från 12-19.15 som kanske inte är så roligt att veta ;) MEN en grej som ÄR rolig att veta är att jag och mamma har beställt hem nya julgardiner igår!!! Jullängtan håller i sig! 
Nu är jag åter hemma efter en kort skoldag. Känner att det är ganska mycket att göra nu, men har i alla fall en någorlunda bra planering över hur jag ska disponera tiden till allt. Dock tar datan liiiite för mycket tid ifrån mig, som nu när jag egentligen borde typ plugga. Planen är att plugga lite nu, spela lite pingis, plugga lite mera, hämta Lucas, fixa middag och sen när Lucas somnat ska jag försöka plugga lite till. Jobbar i morgon ända till 19.15 så hinner inte plugga så mycket då, men på onsdag och torsdag måste jag ängna all tid åt skolan som jag bara kan. Nog om detta boooring snack om mitt pluggande. Som sagt, pingis verkar stå på schemat strax. Skoj!
You make me smile <3
Större delen av dagen har spenderats i Aapua med Lucas, Sanna, Jenny och Sara. Mycket trevligt. När vi kom hem var det god middag och kladdkaketårta, made by Jocke. Nu sitter jag här i soffan nyduschad och kollar på vem kan slå filip och fredrik med älsklingen. Mausigt må jag säga ;)
Idag är det farsdag och både pappa och Jocke har blivit uppvaktade med lite trisslotter, och Jocke fick även ett par super snygga "världens bästa pappa <3" strumpor från Pellohallen!
I morgon är det tidig uppstigning och skola, men en ganska kort dag. Sen ska jag komma ihåg att åka till jobbet på tisdag.
Night people
My wish came true..
INGELA KOMMER HEEEEEMMM!!!! WIIIIEEE :D :D :D
De tre små grisarna ;)
Saknar dock dig Malin!
* Vinteroverall till Lucas - check!
* Mössa till Lucas - check!
* Vinterskor till Lucas - check!
* Täckisar till mig - check!
* Vinterjacka till mig - check!
* Små grejer från IKEA - check!
* Halva julklappen till mommo&moffa/fammo&faffa - check!
Är fortfarande sjuk..huvudvärk, halsont och hosta vill inte ge sig, men febern är dock borta. Får se om jag orkar ta mig till skolan på fredag. Lucas har gjort mig sällskap både igår och idag, även mamma är ledig idag så det är lite trevligare då. Eftersom jag är så sjukt uttråkad har jag börja storstäda i mitt rum, sen tänkte jag ta tv rummet, hallen, toan, köket och vindstrappan. Ville och Sigge får fixa sina egna rum och mammapappas rum var redan i fint skick!
Nu är det lunch som gäller, ungstekt kycklingfilé med körsbärstomater, paprika och lök. Även lite ris till det, supernice! ;)
Hejsvejs!
Har nog smittats lite av familjen Rantapääs jullängtan! Snart är det jul! Hade vela byta gariner i tv rummet men känns onödigt att byta nu till "vinter garinderna" och sen efter en månad byta till julgarinerna..och det är för tidigt att ta fram julgarinerna! Kom på att jag och mamma ska beställa nya julgardiner förresten, så sitter just nu och tittar på vad som finns. Har hittat till mitt rum, sen behöver jag hitta till tv rummet, köket, kanske Ville och Sigges rum också. Tror mamma och pappa har till deras sovrum! Till köket har jag också hittat men vet inte om mamma godkänner dem..hoppas ;)
Sen kan jag ju även meddela att min julklapp till Sara är fixad och klar! Känns skönt. Sen är det ju bara resten kvar. Egentligen skulle man börja handla redan nu så att ekonomin klarade det bättre samt att man slipper stressa så mycket. Därav frågan, Vad önskar du dig i julklapp? hehe.
Jul jul jul, nog om det nu. Ska strax fixa mysbelysning i rummet med massa ljus!

hejsvejs!

Saknar dig tokfia! Vet att jag är asdålig på att höra av mig, förlåt! <3 :)