Åååå vad den tjorvar med mig.. Skulle ändra motiv på bloggen eller vad de nu heter, men den lyssnart ju inte på mig, det blir bara fel. hoja!
Malin gillade inte mitt av av design på bloggen, och det gör nog inte jag heller, så jag ska byta.
Idag har vi varit på BVC med Lucas där de konstaterade att han fortfarande är för sjuk för att ta sitt vaccin. Detta är nu tredje gången vi skjuter upp vaccinationen. Nu är det bara å vänta på att han blir friaskare så vi kan ta sprutan någon gång.
Nu ligger Jocke brevid mig och snarkar, han har bakat kladdkaka åt mig tidigare idag. Gott gott var det. Fick till och med grädde till kakan.
Snart ska vi åka norrut, han till svanstein och jag till Pello och jobba. Har jobbat relativt mycket under lovet så det ska bli skönt att börja lite senare idag, men alltid roligt att jobba. Måste bara komma ihåg att byta om innan jag åker!
Hittade en bild på mig och Lucas från förra sommaren då vi semestrade i Stockholm.
Tjosan!

Klockan är 23.02 nu och jag ska med bussen 07.05 imorgon. Ska åka och jobba igen, yeey. Så jag känner att jag borde gå och sova, helst nyss, men känner också att jag inte alls är trött. Därför håller jag mig kvar framför datan och kommer få ångra det imorgon skulle jag tro!

Ikväll har jag äntligen beställt mina skor från HM som jag ville ha och två t-shirtar till sommaren, som passar bra med shorts och mina nya skor. Nice!

Imorgon ska jag framkalla bilder efter jobbet, det blir nice och passar kanske på att ladda upp några på fb och bloggen :)

Får bli ett kort inlägg, måste sova..snart.
Godnatt