God morgon och God Jul! Äntligen har dagen vi alla väntat på kommit och jag ska se sista avsnittet av julkalendern. Kl är snart 9 och alla andra sussar sött, till och med Lucas. Men jag myser här i min ensamhet i köket av ljusen från julgranen. Efter att jag har sett sista avsnittet av julkalendern ska jag växka Lucas med frukost på sängen (välling) och ett paket (filmen Alice i underlandet). Kommer bli suveränt! Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!
Tjolahopp!
Jullovet började med en dag på jobbet idag. Riktigt trevligt såhär dagen före julafton. Alla kunder är glada och jag är på super bra humör! Har fått en klapp av Emma och Minna också, längtar verkligen till imorgon när jag får öppna alla klappar. Är som ett litet barn på julafton ;)
Morgondagen verkar bli bra. Börjar nog dagen med ett paket, sedan ska vi kanske en sväng till ötå. Måste dessutom byta klappar med Ingela, och åka lite bil. Grattis till körkortet!
Sedan blir det jullunch här, istället för middag, paketöppning och sedan bär det av till Svanstein. Middag (om jag orkar äta mer) och ännu mera paket!! Wihi ^^
Nu ska jag mysa med Jocke, måste också komma ihåg att lägga kameran på laddning så jag får många fina bilder från dagen (:
Dålig uppdatering nu känner jag. Men kör en snabb nu innan jag ska lägga Lucas som ännu är vaken (!).
Igår fick jag äntligen träffa söta Erika igen. Hemkommen från göreborg, vilken tur att hon kom. Planerna för dagen var att vaka ischoklad som jag aldrig gjort tidigare. Och det hade gått åt helvete om inte Erika tog tag i det och gjorde det mesta. Tack vare mig sprack en skål (fammos gamla tydligen) rakt på mitten, det var choklad överallt, och min inslagning hade gått åt pipan om jag hade gjort det själv. Förresten så glömde du din bok här.
Idag har jag lyssnat på några som spelade i skolan, b la Jocke. Kan ju säga att jag blev lite kär på nytt när jag såg honom spela gitarr där på scenen, som han gjorde när vi var nya ;)
Dragspel kan han också, ett av alla instrument han spelar. Imponerad!
Efter konserten blev det en snabbis till happis med Jocke, Lucas och mamma. Så nu är alla klappar inhandlade. Måste bara dela ut dom också ;) Några kommer i väg imorgon och några blir delas säkert ut först efter jul :)
Nu lägga sötnosen sedan kaffe och ischoklad ;)
Tjohej!
Mys!
Idag har jag, Jocke och Madde varit på dagis och kollat på luciatåget.
Här kommer lite bilder ;)
Luciatåget med de flesta barnen, några ville hellre sitta med föräldrarna b la Lucas ;)
En lite suddig bild på när Lucas var med i en låt
Dags att tåga ut
Sedan var det fika!
Bus!
Vårt fina familjeporträtt från dagen får avsluta detta inlägg!
Tjohej!
Filosofi, älska filosofi! -.-
Jocke har fått i uppdrag att beställa hem klappen som är till hans föräldrar eftersom jag fixade den som är till mina föräldrar helt själv. Sista datumet att beställa om man vill ha den före jul är idag, och är tveksam till att han fixar det...hihi
Vi har varit ute nästan hela dagen idag :)
Jocke och Lucas har plogat på Lucas home made pulkbacke ;)
Byggt en snölykta med hjälp av en hink!
Lucas har kört skoter (bobben) samt fått kärringstopp med den ;)
Myst uppe på taket och även åkt pulka ner för taket :)
Dagen avslutades med att åka lite slalom på gården för första gången. Gick riktigt bra och vi blev less före Lucas.
Bra dag, bortsett från en liten detalj..
Dagen började med att kolla på lite film medan Lucas låg på soffan och kollade på musse pigg. Sedan var det frukost/lunch, handla på affären, åkte till svanstein för att hämta utekläder till Jocke, diskat och sedan började jag baka medan Jocke fixade middag. Tog mig äntligen tid att göra en sats lussebulla. Allt gick fin fint, extra smidigt må jag säga. Och jag visste att det gick för bra för att vara sant. När jag skulle in med andra plåten i ugnen så splach! ner på golvet, och bullorna gick inte att rädda. Fy så arg man blir! Så nu fick jag endast 21 bullar istället för 36. Bajs. Vilket betyder att jag förmodligen kommer behöva ta mig tid igen för att baka en andra sats någon dag. Nu är det bäst för bullarna att dom är goda också! Ska avnjuta med lite kaffe när middagsmättnaden försvunnit.
Känner att jag borde plugga lite filosofi idag också, ska kanske göra det efter kaffet lite senare, låter som en bra idé =)
Bilden är från förra året när jag bakade lussebulla. I år hjälpte Lucas till med att lägga ögon (russin) på bullarna och måla dom (med ägg).
En toppen eftermiddag/kväll med mycket god mat, lite familjespel, på såpret med föräldrarna samt Lucas. Sedan myst framför en film. Jocke är i Ötå, och jag funderar på att slå på en till film på datorn, lägga mig i sängen och bara somna framför skärmen. Låter som en bra idé. I morgon hoppas planerar jag att vara ute stora delar av dagen med Lucas och bara åka pulka, bygga i snön och ha det roligt. Sen får Jocke agera fotograf höhö.
tjosan <3
Var varken Grey's eller Body of proof ikväll. Kollade istället Världens händelser med pappa. Kvalitetstid med pappsen ;) Nu ska jag soooova, nihgt!
Oj vad jag har jobbat idag eller i eftermiddag. Började med att plocka fram julgranen med Lucas. Han var så duktig på att pynta ;) Riktigt fint blev det. Sedan gjorde Jocke middag, tacos, mumms! Efter maten hjälptes vi åt att plocka undan och fixa fram lite fika. Även det gotti gott gott. Sen har jag städat, eller mest plockat, och plockat och plockat. Så nu är det inte som ett bombnedslag i hallen/tvrummet/mitt rum. Skönt. Jocke är på innebandy nu och jag funderar på om jag ska börja med mommomoffa och fammofaffas julklappar. Kan ju göra klart den en annan dag, bara börja nu.
Just ja! Har också köpt en julstjärna till tvrummet, är riktig glad över den. Piggade till rummet. Sen har jag beställt Ingela, Erika K och Malins julklappar. Har även fått Fridas och slagit in den, så nu ligger den under granen och bara väntar på att få öppnas! Tror hon kommer bli superglad över den.
Ikväll är det Grey's och body of proof. Great! Just ja, får inte glömma att kolla på julkalendern! Ska göra det med desamma! Hejsvejs!
And my computer is back, woop woop! ^^,
Shoppingdag i Happis med Emmie = suveränt! (Y)
Svin trött idag. Sovit en lång natt men var ändå tvungen att ta en "power nap" från 2 till 3. Haha. Lagat super goda hamburgare med strips till middag och Jocke har fixat kladdkaka ;) Fick just besök, så slår igång kaffet å bjuder på fika! mumma. Sen får vi inte glömma att titta på julkalendern ^^
I morgon blir det mest troligt en tur till Happis med Emmie. Svin längesedan vi umgåtts och nu bor hon ju här ett tag, så hoppas vi hinner hänga lite iaf.
Tjosan :D

Just hemkommen från stan. Fyndade en spetstopp och en peace topp. Plus att min julklappslista blev sååååå mycket längre nu hehe. Ingela diskar och snart ska vi kolla julkalendern. Ska även trycka i mig lite macka och yoghurt, sedan bär det av till Sanna för förfest och efter det utgång på STUK! Nice :)


Puss!
Som jag mände funderade jag på att ge julkalendern en chans, och japp! Jag beslutade mig för att göra det, så i morse kollade jag på avsnitt två. Imorgon får jag kolla avsnitt 3 med Ingela. Nice! För just nu är jag i Luleå och ska vara här hela helgen. Ska bli kul kul. Har inhandlat ribbade strumpbyxor samt en ear cuff (som alla andra).


En med en fjäder ;) But I like it!


Första december idag och jag tänkte att jag kanske skulle kolla in julkalendern i år. Brukar aldrig följa den, men man kanske ska ge det en chans. Sägs ju att den är bra ;)
Sen såg jag att A Cinderella Story går på tv snart, hade varit mysigt att kolla på den. Och även Criminal Minds börjar snart, vill ju se den också. Men vill också sova :s Jobbigt.. Får fundera vidare.
Håller även på att checka in klapp till Jocke, kul kul :)
Har även varit duktig och jobbat idag.